Realiseer sublieme kerstbomen koekjes, perfect als een tabel middelpunt voor kerstavond of om uw dierbaren te geven!

Kerstboomkoekjes

Kerstboomkoekjes

Ingrediënten
  • 250 g bloem
  • 75 g bloemsuiker
  • 25 g biologisch amandelpoeder
  • 1 ei
  • 135 g boter
  • Eiwitglazuur
  • Suikerdecoratie Kerst
  • Eetbare lijm
  • Magic powder Roze Goud
Recept

- Meng de bloem, de suiker en het amandelpoeder in een kom. Maak een kuiltje en voeg het ei en de boter toe. Bewerk met je handen en kneed tot een bal. Rol het deeg in huishoudfolie en laat 1 uur rusten in de koelkast.

- Verwarm de oven voor op 180°C.

- Rol het deeg uit en snijd met uitsteekvormpjes van de Christmas Tree Scrapcooking-set sneeuwvlokken uit van verschillende grootte. Bak 10 tot 12 minuten in de oven.

- Laat de koekjes afkoelen, versier ze met het glazuur en leg er enkele suikerversieringen op. Laat drogen.

- Gebruik eetbare lijm om de koekjes op elkaar te stapelen in de vorm van een kerstboom. Werk af met wat Scrapcooking Magic Powder Roze Goud, voor een glinsterende finishing touch!


Le chef vous propose pour la realisation

  • Magische Poeder Roze Goud 7 g
    Magic Powder is erg praktisch: spuit zachtjes roségouden glitter op je creaties… Ideaal voor een...
  • Eiwitglazuur Mix 190 g
    De Eiwitglazuur Mix 190 g van Scrapcooking is perfect voor het coaten van koekjes met royal icing...

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire