Le chef vous propose pour la realisation

  • Gelatinepoeder Rund 200 Bloom 50 g
    Gelatinepoeder Rund Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt...
  • Gelatinepoeder Vis 200 Bloom 30 g
    Gelatinepoeder Vis Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt...
  • Gianduja Hazelnootmelk 35% Tablet 1 kg
    Gianduja Melkchocolade Valrhona is een mengsel van geroosterde hazelnoten, cacaobonen en suiker...
  • Hazelnootpasta van Piemont 200 g
    Cerf Dellier Hazelnootpasta is een specialiteit uit Piemonte in Italië die niet zo wordt...
  • Amandel-Hazelnootpraliné 300 g
    De smaak van deze hazelnoot- en amandelpraline uit Valrhona met ruime accenten van Romeinse...
  • Kruimels Gavotte Koekjes 150 gr
    Kruimels Gavotte Koekjes 150 gr zijn dun, licht en knapperig. Ze zijn perfect om krokant te geven...
  • Invert Suiker 300 g
    Cerf Dellier invertsuiker, ook wel vloeibare glucosestroop genoemd, neemt vocht op en blijft...
  • Vanillestokjes Bio 2 dlg
    De Vanillestokjes Bio van Patisdecor zijn ideaal voor het realiseren van vele bereidingen, zoals...
  • Vanillestokjes BourBon Madagascar 2 dlg
    Bourbon vanillestokjes Patisdécor van Cerf Dellier zijn zacht, zwart *, vlezig, glanzend, geurig,...
  • Ronde Siliconen Bakvorm 18 cm
    De Silikomart Ronde Siliconen Bakvorm is een flexibele cakevorm met een diameter van 18...
  • 3D Siliconen Bakvorm Honoré
    Met 3D Bakvorm Honoré Silikomart maak zonder moeite cake van het type Saint-Honoré.Deze siliconen...
  • Bladgouden 22 Karaats 8x8 cm 3 dlg
    De Eteren Bladgouden 22 Karaat Cerf Dellier is erg praktisch om chocolaatjes, bitterkoekjes,...
  • i78 Cacaoboter Velvet Spray Wit 250 ml
    Cacaoboter Velvet Spray Wit 250 ml van de gamma i78 Silikomart is een cacaoboter-gebaseerde...
  • Chanty Gezoete Plantaardige Vloeibare Room voor Chantilly Room 1l
    Chanty Zoete Groente Vloeibare Crème voor Chantilly 1L Gold Cup is een groentecrème waarmee je...
  • Gebak Robot Op Zwart Onderstel SMF03BLEU
    De Gebak Robot Op Zwart Onderstel SMF03 is een robuuste en efficiënte robot met een jaren 50...
  • Gebak Robot Op Rood Onderstel SMF03RDEU
    De Gebak Robot Op Rood Onderstel SMF03 is een robuuste en efficiënte robot met een jaren 50...

Voir tous les commentaires (1)

Muriel Navez


09-10-2022 16:15:48

Bonjour, Je me pose une question par rapport à la ganache montée. En fait, on ne la monte pas du tout si je comprends bien ? On fait l'émulsion chocolat crème chaude et après léger refroidissement, on ajoute une crème montée ? C'est bien ça ? Merci beaucoup. Cordialement, M. Navez

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire