Le chef vous propose pour la realisation

  • Korma Kruidenmix50 g
    De Kormamix Le Comptoir Africain is een milde currymix. De bereiding Korma komt in de Indiase...
  • Komijn 40 g
    De Komijn van Le Comptoir Afrikaans wordt in veel specialiteiten gebruikt.Om de geur van...
  • Garam Masala 40 g
    Garam Masala van Le Comptoir Africain is een kruidenmix met een gemiddelde kruidigheid.Dit...
  • Zwarte Wilde Peper Voatsy Perifery 50 g
    Zwarte Wilde Peper Voatsy Perifery van Le Comptoir Africain is een uitzonderlijke en zeldzame...
  • Groene Kardemom 30 g
    De Groene Kardemom van Le Comptoir Africain is een kruid met een aangename, doordringende geur,...
  • Ceylon Kaneel 20 g
    De Ceylon Kaneel van Le Comptoir Africain is echte kaneel! Dit kruid is eigenlijk de schors van...
  • Kruidnagel 30 g
    De kruidnagel van Le Comptoir Africain is een specerij met een zeer sterke smaak, die heel goed...
  • Safraan Stijlen 0,5 g
    Kenmerken :- Gewicht: 0,5 g- Verpakt in een glazen pot
  • Kurkuma 50 g
    De Kurkuma van Le Comptoir Africain is een zingiberacea zoals gember, maar met een prachtige gele...
  • Terre Dell Abbazia Extra Vierge Olijfolie 750ml
    Terre dell Abbazia extra vierge olijfolie van Ursini is ideaal om mee te koken, zonder bittere en...
  • Puro Gemberrasp
    Het Puro Gemberrasp is en Japanse en keramische rasp met extreem harde en scherpe tanden voor een...
  • Mengkom 24 cm
  • G5 Groente/hakmes 18 cm
    Groenten snijden gaat het gemakkelijkst door een hakkend-snijdende beweging te maken. Veelal zien...
  • Silver 7 Kookpot RVS 24 cm 5,2 L met deksel
    De Demeyere Silver 7 24 cm 5,2 l roestvrij stalen kookpan met deksel is ideaal voor het stomen op...
  • Sergio Herman Surface Diep Bord L 21 cm Camo Green
    Met de Surface-collectie heeft Sergio zich laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland...
  • Pascale Naessens Pure Diep Bord 20 cm Groen/Zwart
    Heerlijk koken met mooie keramiek is pure romantiek, is pure interactie Pascale Naessens gaf Pure...

Vous devez être enregistré

Cliquez ici pour vous enregistrer

Ajouter un commentaire