De Silikomart 4 Madeleines XL95 Mold is een professionele non-stick siliconen mal. Maak dankzij deze siliconen mal voor madeleines heerlijke lekkernijen: zoete of hartige madeleines, van aperitief tot dessert.
Met de siliconen vorm bak je 4 grote madeleines tegelijkertijd.
Hoe krijg je een bult op de madeleines?
Om madeleines met een mooie bult te krijgen, moet je een thermische schok creëren. Je madeleinemengsel moet erg koud zijn en aangebraden in een zeer hete oven. We raden je aan om het madeleinedeeg van tevoren te maken en 12 uur in de koelkast te laten rusten. Bak de madeleinevorm de volgende dag op 210°C, verlaag vervolgens de temperatuur naar 180°C zodra de bobbel is gevormd. Kook gedurende tien minuten, de tijd om het koken te beëindigen.
Voordelen van Silikomart Professional mallen:
GEZOND
Silikomart mallen zijn gemaakt van 100% vloeibare platina siliconen, de beste siliconen op de markt omdat het geen giftige elementen bevat. En naast dat ze gezond zijn, geven mosselen geen geur af en bevatten ze weinig vluchtige stoffen.
PRAKTISCH EN BESTENDIG
Silikomart siliconenvormen zijn erg praktisch omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van -60° tot +230°. Ze kunnen dus in de oven, in de magnetron of in de vriezer worden gebruikt.Door het siliconenmateriaal van de vormen kunnen ze buigen zonder te beschadigen, wat erg handig is voor het uit de vorm halen van taarten en desserts, maar ook voor opslag. Bovendien zijn ze vaatwasmachinebestendig.
NAUWKEURIG
Dankzij hun originele vormen bieden de mallen prachtige details die je bereidingen beïnvloeden! Al je desserts zullen nu perfect zijn.
Kenmerken:
- Materiaal: bovenste witte siliconen
- Afmetingen: 117 x 70 x 22 mm
- Capaciteit: 95ml
- Geschikt voor ovenkoken tot 230°C
- Geschikt voor de vriezer tot -60°C
- Vaatwasserbestendig
Beschikbaarheidsdatum:
Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid
Aucun article du blog en relation
De Silikomart 4 Madeleines XL95 Mold is een professionele non-stick siliconen mal. Maak dankzij deze siliconen mal voor madeleines heerlijke lekkernijen: zoete of hartige madeleines, van aperitief tot dessert.
Met de siliconen vorm bak je 4 grote madeleines tegelijkertijd.
Hoe krijg je een bult op de madeleines?
Om madeleines met een mooie bult te krijgen, moet je een thermische schok creëren. Je madeleinemengsel moet erg koud zijn en aangebraden in een zeer hete oven. We raden je aan om het madeleinedeeg van tevoren te maken en 12 uur in de koelkast te laten rusten. Bak de madeleinevorm de volgende dag op 210°C, verlaag vervolgens de temperatuur naar 180°C zodra de bobbel is gevormd. Kook gedurende tien minuten, de tijd om het koken te beëindigen.
Voordelen van Silikomart Professional mallen:
GEZOND
Silikomart mallen zijn gemaakt van 100% vloeibare platina siliconen, de beste siliconen op de markt omdat het geen giftige elementen bevat. En naast dat ze gezond zijn, geven mosselen geen geur af en bevatten ze weinig vluchtige stoffen.
PRAKTISCH EN BESTENDIG
Silikomart siliconenvormen zijn erg praktisch omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van -60° tot +230°. Ze kunnen dus in de oven, in de magnetron of in de vriezer worden gebruikt.Door het siliconenmateriaal van de vormen kunnen ze buigen zonder te beschadigen, wat erg handig is voor het uit de vorm halen van taarten en desserts, maar ook voor opslag. Bovendien zijn ze vaatwasmachinebestendig.
NAUWKEURIG
Dankzij hun originele vormen bieden de mallen prachtige details die je bereidingen beïnvloeden! Al je desserts zullen nu perfect zijn.
Kenmerken:
- Materiaal: bovenste witte siliconen
- Afmetingen: 117 x 70 x 22 mm
- Capaciteit: 95ml
- Geschikt voor ovenkoken tot 230°C
- Geschikt voor de vriezer tot -60°C
- Vaatwasserbestendig
close |