Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Zakmes Tradition N°06 RVS - Opinel
Zakmes Tradition N°06 RVS - Opinel
Zakmes Tradition N°06 RVS - Opinel
Zakmes Tradition N°06 RVS - Opinel
  • Zakmes Tradition N°06 RVS - Opinel
  • Zakmes Tradition N°06 RVS - Opinel
  • Zakmes Tradition N°06 RVS - Opinel
  • Zakmes Tradition N°06 RVS - Opinel

Zakmes Tradition N°06 RVS

Zakmes Tradition N°06 RVS

Het Opinel Tradition Zakmes N°06 is het kleinste Tradition Opinel-zakmes dat is uitgerust met het Virobloc dubbele beveiligingssysteem. Ideaal voor buiten- en sportactiviteiten, de Opinel N°6 is ook geschikt voor handmatig werk, zoals voor klein handwerk of naaien. Het formaat is bijzonder geschikt voor de kleinste handen.Het roestvrijstalen mes van 7 cm biedt een onberispelijke snijkant en een...

10,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Het Opinel Tradition Zakmes N°06 is het kleinste Tradition Opinel-zakmes dat is uitgerust met het Virobloc dubbele beveiligingssysteem. Ideaal voor buiten- en sportactiviteiten, de Opinel N°6 is ook geschikt voor handmatig werk, zoals voor klein handwerk of naaien. Het formaat is bijzonder geschikt voor de kleinste handen.

Het roestvrijstalen mes van 7 cm biedt een onberispelijke snijkant en een goede weerstand tegen corrosie. Sandvik's gemodificeerde 12C27 roestvrij staal, ontwikkeld voor Opinel, staat bekend om zijn scherpte en onderhoudsgemak. Roestvast staal dat de warmtebehandeling kan ondergaan waardoor het zijn goede hardheid krijgt, wordt martensitisch genoemd. Het heeft een koolstofgehalte van minimaal 0,40% waardoor een zeer bevredigende snijkant kan worden verkregen zonder gevoelig te zijn voor corrosie. Meshardheid 57-58 HRC.

Het traditionele Opinel-blad wordt het Yatagan-blad genoemd. De vorm is geïnspireerd op een Turks zwaard, met een verhoogde punt. Het mes is geslepen volgens een exclusief koepelvormig profiel dat de robuustheid van het mes garandeert en een hoogwaardig naslijpen mogelijk maakt.

Beuken is het hout dat het meest wordt gebruikt voor de vervaardiging van Opinel-handgrepen. Van Franse boerderijen is het hard, resistent en gemakkelijk om mee te werken. Met een homogeen uiterlijk, varieert de lichte kleur van geel tot roze. Het is herkenbaar aan de aanwezigheid van vele kleine donkere lijntjes. Het handvat is gelakt om beter beschermd te zijn tegen vocht en vuil.

Praktisch, het Opinel-zakmes heeft een veiligheidsring. De Virobloc-veiligheidsring, uitgevonden in 1955 door Marcel Opinel, rust op alle zakmessen van N°06. De Virobloc is uit RVS gesneden en bestaat uit twee delen: een vast deel en een schuifdeel. Naast het vergrendelen van het lemmet in de open stand (gebruiksveiligheid), is het nu ook mogelijk om het lemmet in de gesloten stand te vergrendelen (transportbeveiliging).

Kenmerken:
- Handvat: beukenhout
- Lemmet: roestvrij staal 12C27M Sandvik
- Lemmetlengte: 7 cm
- Verzorging: handwas ten zeerste aanbevolen
- Gegarandeerd voor het leven
- Ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk

Schrijf uw recensie

Zakmes Tradition N°06 RVS

Zakmes Tradition N°06 RVS

Het Opinel Tradition Zakmes N°06 is het kleinste Tradition Opinel-zakmes dat is uitgerust met het Virobloc dubbele beveiligingssysteem. Ideaal voor buiten- en sportactiviteiten, de Opinel N°6 is ook geschikt voor handmatig werk, zoals voor klein handwerk of naaien. Het formaat is bijzonder geschikt voor de kleinste handen.Het roestvrijstalen mes van 7 cm biedt een onberispelijke snijkant en een goede weerstand tegen corrosie. Sandvik's gemodificeerde 12C27 roestvrij staal, ontwikkeld voor Opinel, staat bekend om zijn scherpte en onderhoudsgemak. Roestvast staal dat de warmtebehandeling kan ondergaan waardoor het zijn goede hardheid krijgt, wordt martensitisch genoemd. Het heeft een koolstofgehalte van minimaal 0,40% waardoor een zeer bevredigende snijkant kan worden verkregen zonder gevoelig te zijn voor corrosie. Meshardheid 57-58 HRC.Het traditionele Opinel-blad wordt het Yatagan-blad genoemd. De vorm is geïnspireerd op een Turks zwaard, met een verhoogde punt. Het mes is geslepen volgens een exclusief koepelvormig profiel dat de robuustheid van het mes garandeert en een hoogwaardig naslijpen mogelijk maakt.Beuken is het hout dat het meest wordt gebruikt voor de vervaardiging van Opinel-handgrepen. Van Franse boerderijen is het hard, resistent en gemakkelijk om mee te werken. Met een homogeen uiterlijk, varieert de lichte kleur van geel tot roze. Het is herkenbaar aan de aanwezigheid van vele kleine donkere lijntjes. Het handvat is gelakt om beter beschermd te zijn tegen vocht en vuil.Praktisch, het Opinel-zakmes heeft een veiligheidsring. De Virobloc-veiligheidsring, uitgevonden in 1955 door Marcel Opinel, rust op alle zakmessen van N°06. De Virobloc is uit RVS gesneden en bestaat uit twee delen: een vast deel en een schuifdeel. Naast het vergrendelen van het lemmet in de open stand (gebruiksveiligheid), is het nu ook mogelijk om het lemmet in de gesloten stand te vergrendelen (transportbeveiliging).Kenmerken:- Handvat: beukenhout- Lemmet: roestvrij sta...