Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Mangopuree 500 g - Ravifruit
  • Mangopuree 500 g - Ravifruit

Mangopuree 500 g

Mangopuree 500 g

De Mangopuree van Ravifruit is een vruchtenpuree op kamertemperatuur met mango, met de intense smaak van vers fruit en direct klaar voor gebruik.Om de authentieke smaak van de producten te garanderen, selecteert en plukt Ravifruit enkel rijp fruit van terreinen die speciaal geschikt zijn om het fruit de meeste smaak te geven. De productie van de vruchtenpuree van Ravifruit gebeurt op...

9,90 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Mangopuree van Ravifruit is een vruchtenpuree op kamertemperatuur met mango, met de intense smaak van vers fruit en direct klaar voor gebruik.

Om de authentieke smaak van de producten te garanderen, selecteert en plukt Ravifruit enkel rijp fruit van terreinen die speciaal geschikt zijn om het fruit de meeste smaak te geven. De productie van de vruchtenpuree van Ravifruit gebeurt op natuurlijke wijze, met enkel mango en een beetje suiker. Dankzij het zachte pasteurisatieproces wordt de smaak en de kleur van het fruit bewaard.

De fruitmoes voor professioneel gebruik is handig verpakt in een harde doos met een hersluitbare dop en kan voor gebruik bewaard worden op kamertemperatuur. Na opening kun je de overschot diepgevroren bewaren, om niets te moeten verspillen!

De mangomoes van Ravifruit is onmiddellijk klaar voor gebruik, heeft een groot gebruiksgemak en kan voor vele doeleinden gebruikt worden, zowel in de keuken of aan de bar: ijsjes, sorbets, vruchtenmousse, snacks, snoepjes, macarons, coulis, toppings, sauzen, cocktails, smoothies, …

Gebruik:
De mango puree van Ravifruit is geschikt voor sorbets, ijs, vruchtenmousses, bavarois, charlotte, pâte de fruit, gebak en ijsgebak, coulis, toppings, softijs, granita, cocktails (zowel in de blender, in de shaker of direct in het glas).
In het glas: 1/3 puree voor 1/3 vruchtensap, soda of melk en 1/3 ijsblokjes.
Voor granita: mix 2/3 puree met 1/3 ijsblokjes.

Kenmerken:
- Inhoud: 500 g
- Ingrediënten: mangopulp 90%, suiker 10%
- Handig verpakt in harde verpakking met hersluitbare dop
- Bewaring: Voor opening op een droge, koele plaats bewaren, tot 14 maanden na productiedatum. Om alle organoleptische eigenschappen te bewaren wordt aanbevolen om het product te bewaren onder de 15°C.
Na opening koel bewaren tussen 0 en 4°C en verbruiken binnen de 5 dagen.
Als je niet alle puree hebt gebruikt, kan de overschot ingevroren worden direct na opening.

Schrijf uw recensie

Mangopuree 500 g

Mangopuree 500 g

De Mangopuree van Ravifruit is een vruchtenpuree op kamertemperatuur met mango, met de intense smaak van vers fruit en direct klaar voor gebruik.Om de authentieke smaak van de producten te garanderen, selecteert en plukt Ravifruit enkel rijp fruit van terreinen die speciaal geschikt zijn om het fruit de meeste smaak te geven. De productie van de vruchtenpuree van Ravifruit gebeurt op natuurlijke wijze, met enkel mango en een beetje suiker. Dankzij het zachte pasteurisatieproces wordt de smaak en de kleur van het fruit bewaard.De fruitmoes voor professioneel gebruik is handig verpakt in een harde doos met een hersluitbare dop en kan voor gebruik bewaard worden op kamertemperatuur. Na opening kun je de overschot diepgevroren bewaren, om niets te moeten verspillen! De mangomoes van Ravifruit is onmiddellijk klaar voor gebruik, heeft een groot gebruiksgemak en kan voor vele doeleinden gebruikt worden, zowel in de keuken of aan de bar: ijsjes, sorbets, vruchtenmousse, snacks, snoepjes, macarons, coulis, toppings, sauzen, cocktails, smoothies, … Gebruik: De mango puree van Ravifruit is geschikt voor sorbets, ijs, vruchtenmousses, bavarois, charlotte, pâte de fruit, gebak en ijsgebak, coulis, toppings, softijs, granita, cocktails (zowel in de blender, in de shaker of direct in het glas). In het glas: 1/3 puree voor 1/3 vruchtensap, soda of melk en 1/3 ijsblokjes.Voor granita: mix 2/3 puree met 1/3 ijsblokjes.Kenmerken: - Inhoud: 500 g- Ingrediënten: mangopulp 90%, suiker 10% - Handig verpakt in harde verpakking met hersluitbare dop - Bewaring: Voor opening op een droge, koele plaats bewaren, tot 14 maanden na productiedatum. Om alle organoleptische eigenschappen te bewaren wordt aanbevolen om het product te bewaren onder de 15°C. Na opening koel bewaren tussen 0 en 4°C en verbruiken binnen de 5 dagen.Als je niet alle puree hebt gebruikt, kan de overschot ingevroren worden direct na opening.