Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Alto Snelkookpan 20 cm 4 L - Cristel
Alto Snelkookpan 20 cm 4 L - Cristel
Alto Snelkookpan 20 cm 4 L - Cristel
Alto Snelkookpan 20 cm 4 L - Cristel
  • Alto Snelkookpan 20 cm 4 L - Cristel
  • Alto Snelkookpan 20 cm 4 L - Cristel
  • Alto Snelkookpan 20 cm 4 L - Cristel
  • Alto Snelkookpan 20 cm 4 L - Cristel

Alto Snelkookpan 20 cm 4 L

Alto Snelkookpan 20 cm 4 L

De snelkookpannen van Alto Cristel zijn perfect voor al uw kookkunsten: stomen voor gezonde gerechten met behoud van de smaken, gestoofd voor traditionele gerechten of voor koken met water.De Cristel Alto 20 cm is een snelkookpan met een inhoud van 4 liter.Voordelen:- Het openen en sluiten van het deksel doe je met één hand en met een druk op de knop.- De tank heeft interne schaalverdelingen...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

234,95 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De snelkookpannen van Alto Cristel zijn perfect voor al uw kookkunsten: stomen voor gezonde gerechten met behoud van de smaken, gestoofd voor traditionele gerechten of voor koken met water.

De Cristel Alto 20 cm is een snelkookpan met een inhoud van 4 liter.

Voordelen:
- Het openen en sluiten van het deksel doe je met één hand en met een druk op de knop.
- De tank heeft interne schaalverdelingen die het maximale vulniveau aangeven.
- De handgrepen zijn van isolerend en hittebestendig bakeliet.
- Geleverd met een roestvrijstalen kookmand.

Bespaar tijd en energie voor nog meer smaakplezier!

Met deze nieuwe Alto snelkookpan kunt u tot 70% sneller koken in vergelijking met traditionele methoden. Je vermindert je energieverbruik tot wel 50%, naast het beter bewaren van de vitamines en voedingsstoffen in je eten.

Met de Cristel snelkookpan / snelkookpan kook je tussen 112 ° C en 118 ° C waardoor de kooktijd teruggebracht wordt tot 1/3 van die van een traditionele snelkookpan.

Eenvoudig in gebruik, de Cristel snelkookpan heeft een instelknop met 4 standen:
- voorzichtig koken (0,6 bar),
- snel koken (1,0 bar),
- drukverlaging,
- ontmanteling

Hoe kies je de juiste pan onder druk?

Welke capaciteit voor hoeveel mensen:

4 L tank = 2 tot 4 personen
6 L tank = 4 tot 6 personen
9 L tank = 5 tot 8 personen

Wat zijn de voordelen van koken in een snelkookpan?

Koken in een pan onder druk gaat 2 tot 5 keer sneller en de nutritionele kwaliteiten blijven beter behouden. Lucht, warmte en licht zijn de belangrijkste vijanden van vitamines. Hoe korter de kooktijd, hoe meer vitamines en mineralen worden beschermd. Bij een korte bereiding op hoge temperatuur bewaart de snelkookpan ze veel beter dan bijvoorbeeld bij een lange stoofpot.

Kenmerken
- Materiaal: 18/10 roestvrij staal in geborstelde afwerking
- Geschikt voor elektrisch, keramiek, halogeen, gas, inductie en ovenkoken
- Levenslange garantie
- Gemaakt in Frankrijk

Schrijf uw recensie

Alto Snelkookpan 20 cm 4 L

Alto Snelkookpan 20 cm 4 L

De snelkookpannen van Alto Cristel zijn perfect voor al uw kookkunsten: stomen voor gezonde gerechten met behoud van de smaken, gestoofd voor traditionele gerechten of voor koken met water.De Cristel Alto 20 cm is een snelkookpan met een inhoud van 4 liter.Voordelen:- Het openen en sluiten van het deksel doe je met één hand en met een druk op de knop.- De tank heeft interne schaalverdelingen die het maximale vulniveau aangeven.- De handgrepen zijn van isolerend en hittebestendig bakeliet.- Geleverd met een roestvrijstalen kookmand.Bespaar tijd en energie voor nog meer smaakplezier!Met deze nieuwe Alto snelkookpan kunt u tot 70% sneller koken in vergelijking met traditionele methoden. Je vermindert je energieverbruik tot wel 50%, naast het beter bewaren van de vitamines en voedingsstoffen in je eten.Met de Cristel snelkookpan / snelkookpan kook je tussen 112 ° C en 118 ° C waardoor de kooktijd teruggebracht wordt tot 1/3 van die van een traditionele snelkookpan.Eenvoudig in gebruik, de Cristel snelkookpan heeft een instelknop met 4 standen:- voorzichtig koken (0,6 bar),- snel koken (1,0 bar),- drukverlaging,- ontmantelingHoe kies je de juiste pan onder druk?Welke capaciteit voor hoeveel mensen:4 L tank = 2 tot 4 personen6 L tank = 4 tot 6 personen9 L tank = 5 tot 8 personenWat zijn de voordelen van koken in een snelkookpan?Koken in een pan onder druk gaat 2 tot 5 keer sneller en de nutritionele kwaliteiten blijven beter behouden. Lucht, warmte en licht zijn de belangrijkste vijanden van vitamines. Hoe korter de kooktijd, hoe meer vitamines en mineralen worden beschermd. Bij een korte bereiding op hoge temperatuur bewaart de snelkookpan ze veel beter dan bijvoorbeeld bij een lange stoofpot.Kenmerken- Materiaal: 18/10 roestvrij staal in geborstelde afwerking- Geschikt voor elektrisch, keramiek, halogeen, gas, inductie en ovenkoken- Levenslange garantie- Gemaakt in Frankrijk