Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set - Demeyere
Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set - Demeyere
Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set - Demeyere
Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set - Demeyere
 • Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set - Demeyere
 • Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set - Demeyere
 • Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set - Demeyere
 • Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set - Demeyere

Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set

Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set

Met de Demeyere Apollo Pastaset kook je snel pasta of blancheer je groenten en laat je ze vervolgens gemakkelijk uitlekken dankzij de geïntegreerde vergietmand.De Demeyere Apollo Kookpot 24 cm Pasta Set is een 8 liter kookpot met een Pasta Inzet. De Apollo-collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen en steelpannen, sauteerpannen, potten en stoofschotels en anderen die het perfecte...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

358,00 €

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

Met de Demeyere Apollo Pastaset kook je snel pasta of blancheer je groenten en laat je ze vervolgens gemakkelijk uitlekken dankzij de geïntegreerde vergietmand.

De Demeyere Apollo Kookpot 24 cm Pasta Set is een 8 liter kookpot met een Pasta Inzet. De Apollo-collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen en steelpannen, sauteerpannen, potten en stoofschotels en anderen die het perfecte kookgerei vertegenwoordigen voor jonge stellen en de meest veeleisende amateurkoks. Elk gebruiksvoorwerp in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en kan in de vaatwasser worden gereinigd.
De vloeistof wordt snel opgewarmd terwijl de isolerende roestvrijstalen wanden en perfect passende deksels de warmte binnen houden. Bovendien heb je maar een kleine hoeveelheid vloeistof nodig om bijvoorbeeld aardappelen of groenten te koken. Alle aroma's blijven zo in de pan, wat tijd en energie bespaart!

De Apollo Pasta Inzet 24 cm Demeyere is een pasta afdruiprek dat zich aanpast aan alle potten en pannen met een minimum diameter van 24 cm. Hierdoor haal je pasta of geblancheerde groenten uit de pan zonder dat je ze uitlekt. Zo kun je het kookvocht hergebruiken voor een extra portie. Apollo van Demeyere bestaat uit potten, pannen en steelpannen, sauteerpannen, potten en stoofschotels en meer, en vertegenwoordigt het perfecte kookgerei voor jonge stellen en de meest veeleisende amateurkoks. Elk gebruiksvoorwerp in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en kan in de vaatwasser worden gereinigd.


De Demeyere Apollo Kookpot 24 cm heeft de 5 kenmerken van het Demeyere staand model:
1. Een Inductobase-basis bestaande uit 7 lagen met een supra-thermische kern in zuiver aluminium. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht over de bodem van de pan en voor een optimale bereiding op alle kookplaten.
2. De unieke Triplinduc-combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan kromtrekt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hoger vuur naar een lager vuur (of vice versa) wisselen.
3. Silvinox-behandeling die ijzer en onzuiverheden uit roestvrij staal verwijdert. Dit maakt het veel gemakkelijker schoon te maken en vingerafdrukken hechten veel minder aan het oppervlak. Ook is de potbescherming verzekerd tegen agressieve reinigingsmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen door weersinvloeden.
4. Een speciaal aangepaste schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen direct in een andere container te schenken.
5. Slimme en ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal die de warmteoverdracht kunnen vertragen. Stevig en hygiënisch, door hun fixatie kunnen vuil, vetdeeltjes en bacteriën niet worden ingebed.


Kenmerken
- Inhoud verpakking: 1 Apollo kookpot 8 l Demeyere + 1 pastamand 5 l Demeyere
- 30 jaar garantie op alle fabricage- of materiaalfouten, mits de producten worden gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies
- Inhoud: 8 l (pastamand: 5 l)
- Hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden
- Afmetingen: 32,2 x 25 x 24 cm
- Geschikt voor elektrisch, glaskeramiek, halogeen, gas, inductie en ovenkoken
- Vaatwasserbestendig
- Gemaakt in België

Schrijf uw recensie

Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set

Apollo 7 Pasta Set Kookpot 24 cm 8 L + Pasta Inzet Gift Set

Met de Demeyere Apollo Pastaset kook je snel pasta of blancheer je groenten en laat je ze vervolgens gemakkelijk uitlekken dankzij de geïntegreerde vergietmand.De Demeyere Apollo Kookpot 24 cm Pasta Set is een 8 liter kookpot met een Pasta Inzet. De Apollo-collectie van Demeyere bestaat uit potten, pannen en steelpannen, sauteerpannen, potten en stoofschotels en anderen die het perfecte kookgerei vertegenwoordigen voor jonge stellen en de meest veeleisende amateurkoks. Elk gebruiksvoorwerp in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en kan in de vaatwasser worden gereinigd.De vloeistof wordt snel opgewarmd terwijl de isolerende roestvrijstalen wanden en perfect passende deksels de warmte binnen houden. Bovendien heb je maar een kleine hoeveelheid vloeistof nodig om bijvoorbeeld aardappelen of groenten te koken. Alle aroma's blijven zo in de pan, wat tijd en energie bespaart!De Apollo Pasta Inzet 24 cm Demeyere is een pasta afdruiprek dat zich aanpast aan alle potten en pannen met een minimum diameter van 24 cm. Hierdoor haal je pasta of geblancheerde groenten uit de pan zonder dat je ze uitlekt. Zo kun je het kookvocht hergebruiken voor een extra portie. Apollo van Demeyere bestaat uit potten, pannen en steelpannen, sauteerpannen, potten en stoofschotels en meer, en vertegenwoordigt het perfecte kookgerei voor jonge stellen en de meest veeleisende amateurkoks. Elk gebruiksvoorwerp in deze collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en kan in de vaatwasser worden gereinigd.De Demeyere Apollo Kookpot 24 cm heeft de 5 kenmerken van het Demeyere staand model:1. Een Inductobase-basis bestaande uit 7 lagen met een supra-thermische kern in zuiver aluminium. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht over de bodem van de pan en voor een optimale bereiding op alle kookplaten.2. De unieke Triplinduc-combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan kromtrekt. Dankzij deze te...