Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Atlantis 7 Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere
  • Atlantis 7 Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg - Demeyere

Atlantis 7 Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg

Promo!

Atlantis 7 Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg

De Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg Atlantis 7 van Demeyere is een starterspakket bestaande uit twee steelpannen met deksel en een conische sauteerpan. De Atlantis 7 collectie van Demeyere bestaat uit steelpannen, snelkookpannen, braadpannen, sauteerpannen, kookpotten en stoofpotten. Het is ideaal voor levensgenieters en fijnproevers die traditie, kwaliteit, schoonheid en comfort willen...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

725,00 €
-226,00 €

499,00 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg Atlantis 7 van Demeyere is een starterspakket bestaande uit twee steelpannen met deksel en een conische sauteerpan.
De Atlantis 7 collectie van Demeyere bestaat uit steelpannen, snelkookpannen, braadpannen, sauteerpannen, kookpotten en stoofpotten. Het is ideaal voor levensgenieters en fijnproevers die traditie, kwaliteit, schoonheid en comfort willen combineren. Elk stuk van de Atlantis-collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en is vaatwasmachinebestendig.

De Atlantis Demeyere kookpotten en de conische sauteerpan hebben de 5 kenmerken van de Demeyere kwaliteit:
1. Een Inductoseal basis bestaande uit 7 lagen met een supra-thermische zuiver koperen kern. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht over de hele bodem van de pan en een optimale bereiding op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie.
2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan vervormt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hogere naar een lagere warmtebron omzetten (of omgekeerd).
3. De Silvinox-behandeling verwijdert ijzer en onzuiverheden uit het roestvrij staal. Hierdoor is het veel gemakkelijker schoon te maken en hechten vingerafdrukken zich veel minder aan het oppervlak. Het beschermt de pan ook tegen agressieve schoonmaakmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen na verloop van tijd.
4. Slimme, ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal die de warmteoverdracht vertragen. Zij zijn solide en hygiënisch en laten geen vuil, vetdeeltjes en bacteriën toe om zich erin te nestelen.
5. Een speciaal ontworpen schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks en schoon in een andere recipiënt te gieten.

Kenmerken
- Inhoud van de kookbatterij: 1 steelpan 18 cm Atlantis met deksel + 1 steelpan 20 cm Atlantis met deksel + 1 conische koekenpan 20 cm Atlantis
- 30 jaar garantie op alle fabricage- of materiaalfouten, op voorwaarde dat de producten worden gebruikt in overeenstemming met de instructies voor gebruik en onderhoud
* Kleine steelpan: diameter: 18 cm. Inhoud: 2,2 l. Afmetingen: 28,5 x 19 x 14,3 cm.
* Grote steelpan: diameter: 20 cm. Inhoud: 3 l. Afmetingen: 31,1 x 21 x 15,6 cm.
* Conische sauteuse: diameter: 20 cm. Inhoud: 2 l. Afmetingen: 38,4 x 21,5 x 14,2 cm.
- Hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden
- Geschikt voor elektrisch, keramisch, halogeen, gas, inductie en oven koken
- Vaatwasser bestendig
- Gemaakt in België
- Referentie: SET41903

Schrijf uw recensie

Atlantis 7 Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg

Atlantis 7 Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg

De Primeur Kookpottenset RVS 3 dlg Atlantis 7 van Demeyere is een starterspakket bestaande uit twee steelpannen met deksel en een conische sauteerpan. De Atlantis 7 collectie van Demeyere bestaat uit steelpannen, snelkookpannen, braadpannen, sauteerpannen, kookpotten en stoofpotten. Het is ideaal voor levensgenieters en fijnproevers die traditie, kwaliteit, schoonheid en comfort willen combineren. Elk stuk van de Atlantis-collectie is ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en is vaatwasmachinebestendig. De Atlantis Demeyere kookpotten en de conische sauteerpan hebben de 5 kenmerken van de Demeyere kwaliteit:1. Een Inductoseal basis bestaande uit 7 lagen met een supra-thermische zuiver koperen kern. Deze innovatieve technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht over de hele bodem van de pan en een optimale bereiding op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie.2. De unieke Triplinduc combinatie van drie legeringen die voorkomt dat de bodem van de pan vervormt. Dankzij deze technologie kunt u uw pannen op elk moment van een hogere naar een lagere warmtebron omzetten (of omgekeerd).3. De Silvinox-behandeling verwijdert ijzer en onzuiverheden uit het roestvrij staal. Hierdoor is het veel gemakkelijker schoon te maken en hechten vingerafdrukken zich veel minder aan het oppervlak. Het beschermt de pan ook tegen agressieve schoonmaakmiddelen, voedingsmiddelen met een hoog zuurgehalte en kleurveranderingen na verloop van tijd.4. Slimme, ergonomische handgrepen van 18/10 roestvrij staal die de warmteoverdracht vertragen. Zij zijn solide en hygiënisch en laten geen vuil, vetdeeltjes en bacteriën toe om zich erin te nestelen.5. Een speciaal ontworpen schenkrand om uw vloeistoffen en sauzen rechtstreeks en schoon in een andere recipiënt te gieten.Kenmerken- Inhoud van de kookbatterij: 1 steelpan 18 cm Atlantis met deksel + 1 steelpan 20 cm Atlantis met deksel + 1 conische koekenpan 20 cm Atlantis- 30 jaar garantie op alle fabricage- of materi...