Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm - Alfa Pizza
Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm - Alfa Pizza
Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm - Alfa Pizza
Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm - Alfa Pizza
  • Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm - Alfa Pizza
  • Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm - Alfa Pizza
  • Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm - Alfa Pizza
  • Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm - Alfa Pizza

Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm

Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm

"Ciao" Houtpizzaoven 2 Pizze Grijs 70x40 cm is een houtgestookte oven met vuurvaste bodem, licht en handig, ontworpen om 2 pizza's tegelijkertijd te bereiden. Dankzij de grote wielen kan hij overal heen.Afmetingen: 91x69,5x118 cm.Kookoppervlak: 70×40 cmGewicht: 80kgOpwarmtijd: 15 minutenPizzacapaciteit: 2Broodcapaciteit: 2 kgAantal personen: 8 tot 18Verbruik: 2,5 kg/uMaximale temperatuur:...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

1 999,00 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

"Ciao" Houtpizzaoven 2 Pizze Grijs 70x40 cm is een houtgestookte oven met vuurvaste bodem, licht en handig, ontworpen om 2 pizza's tegelijkertijd te bereiden. Dankzij de grote wielen kan hij overal heen.

Afmetingen: 91x69,5x118 cm.
Kookoppervlak: 70×40 cm
Gewicht: 80kg
Opwarmtijd: 15 minuten
Pizzacapaciteit: 2
Broodcapaciteit: 2 kg
Aantal personen: 8 tot 18
Verbruik: 2,5 kg/u
Maximale temperatuur: 500°c

Met de vuurvaste bodem en het roestvrijstalen gewelf bereikt het zeer snel de juiste temperatuur en kunt u het koken geruisloos volgen door het kleine venster in de deur.

Het is de juiste keuze voor het bereiden van pizza en brood, maar ook voor braadstukken, grillgerechten (vlees, vis of groenten), stoofschotels en zelfs desserts, kortom alle gerechten die u in een standaardoven kunt bereiden, plus de garanties van gezondheid en oprechtheid dat alleen koken op een houtvuur kan bieden. Makkelijk te verplaatsen en nog makkelijker in gebruik.

Oven met een innovatief ontwerp, de Ciao is gemaakt van roestvrijstalen onderdelen en gepoedercoate onderdelen om beter bestand te zijn tegen hoge temperaturen.
De kluis is volledig in roestvrij staal om zeer hoge temperaturen te bereiken met een laag houtverbruik.
De zool bestaat uit verwisselbare vuurvaste stenen van 3 cm dik die de warmte opslaan en tijdens het kookproces teruggeven aan het voedsel.
Door de keramische vezelisolatie houdt de oven de warmte lang vast.
De pyrometer meet de temperatuur van de kookkamer.
De deur, voorzien van een ergonomische houten handgreep, stelt u in staat om de trek in de oven aan te passen terwijl u het vuur onder controle houdt.
De twee sleuven onder de opening van de oven zijn ontworpen om de deur op te nemen, zodat deze altijd binnen handbereik is.

De Ciao oven wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd. Schoorsteenafvoer erin en klaar!

Gemaakt in Italië
2 jaar garantie
Oven eerder op de markt gebracht als CIAO

Schrijf uw recensie

Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm

Pizzaoven Hout "Ciao" 2 Pizze Grijs 70x40 cm

"Ciao" Houtpizzaoven 2 Pizze Grijs 70x40 cm is een houtgestookte oven met vuurvaste bodem, licht en handig, ontworpen om 2 pizza's tegelijkertijd te bereiden. Dankzij de grote wielen kan hij overal heen.Afmetingen: 91x69,5x118 cm.Kookoppervlak: 70×40 cmGewicht: 80kgOpwarmtijd: 15 minutenPizzacapaciteit: 2Broodcapaciteit: 2 kgAantal personen: 8 tot 18Verbruik: 2,5 kg/uMaximale temperatuur: 500°cMet de vuurvaste bodem en het roestvrijstalen gewelf bereikt het zeer snel de juiste temperatuur en kunt u het koken geruisloos volgen door het kleine venster in de deur.Het is de juiste keuze voor het bereiden van pizza en brood, maar ook voor braadstukken, grillgerechten (vlees, vis of groenten), stoofschotels en zelfs desserts, kortom alle gerechten die u in een standaardoven kunt bereiden, plus de garanties van gezondheid en oprechtheid dat alleen koken op een houtvuur kan bieden. Makkelijk te verplaatsen en nog makkelijker in gebruik.Oven met een innovatief ontwerp, de Ciao is gemaakt van roestvrijstalen onderdelen en gepoedercoate onderdelen om beter bestand te zijn tegen hoge temperaturen.De kluis is volledig in roestvrij staal om zeer hoge temperaturen te bereiken met een laag houtverbruik.De zool bestaat uit verwisselbare vuurvaste stenen van 3 cm dik die de warmte opslaan en tijdens het kookproces teruggeven aan het voedsel.Door de keramische vezelisolatie houdt de oven de warmte lang vast.De pyrometer meet de temperatuur van de kookkamer.De deur, voorzien van een ergonomische houten handgreep, stelt u in staat om de trek in de oven aan te passen terwijl u het vuur onder controle houdt.De twee sleuven onder de opening van de oven zijn ontworpen om de deur op te nemen, zodat deze altijd binnen handbereik is.De Ciao oven wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd. Schoorsteenafvoer erin en klaar!Gemaakt in Italië2 jaar garantieOven eerder op de markt gebracht als CIAO