Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Natuurlijke Melkfermenten voor Kaas en Yoghurt 3x5 g - Radis et Capucine
  • Natuurlijke Melkfermenten voor Kaas en Yoghurt 3x5 g - Radis et Capucine

Natuurlijke Melkfermenten voor Kaas en Yoghurt 3x5 g

Natuurlijke Melkfermenten voor Kaas en Yoghurt 3x5 g

Natuurlijke melkzuurbacteriën voor zelfgemaakte yoghurt en kwark platte kaas Radis et Capucine 3 X 5 g.Mogelijkheid om tot 64 potjes yoghurt te maken met een aanbevolen dosering van 1 sachet voor 2 liter volle melk.Basisdosering: 1 liter volle melk voor 2 g fermenten.Snel en gemakkelijk zelfgemaakte yoghurt te bereiden!Hoe maak je zelfgemaakte yoghurt en kwark platte kaas?1. Giet in een bak met...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

6,90 € / Stk

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Natuurlijke melkzuurbacteriën voor zelfgemaakte yoghurt en kwark platte kaas Radis et Capucine 3 X 5 g.

Mogelijkheid om tot 64 potjes yoghurt te maken met een aanbevolen dosering van 1 sachet voor 2 liter volle melk.

Basisdosering: 1 liter volle melk voor 2 g fermenten.

Snel en gemakkelijk zelfgemaakte yoghurt te bereiden!

Hoe maak je zelfgemaakte yoghurt en kwark platte kaas?

1. Giet in een bak met schenktuit 1 liter volle melk op kamertemperatuur.
2. Voeg de inhoud van een sachet toe en meng voorzichtig.
3. Giet het mengsel in de potten en zet ze open in een yoghurtmaker.
4. Sluit de yoghurtmaker en start vervolgens volgens de instructies. Zet de potten aan het einde van de cyclus (minimaal 8 uur) ongeveer 2 uur in de koelkast voordat u ze opeet.

Tip voor de bereiding van uw yoghurt: als u melk op kamertemperatuur gebruikt, zal de werking van de fermenten sneller beginnen. Voor stevigere yoghurt, verleng de fermentatietijd tot 10 uur.

Zelfgemaakte yoghurt kan tot 7 dagen in de koelkast worden bewaard.

Wat zijn de verschillen tussen stremsel en fermenten?

Om de melk te laten stollen, hebben we 2 opties:
* Voeg melkzuurbacteriën toe, dit zijn micro-organismen die zich voeden met lactose en melkzuur produceren. Dit melkzuur verzuurt de melk en vormt langzaam een ??"melkzuur". De wrongel blijft kwetsbaar en vochtig. Dit is de manier om yoghurt, verse kaas, cottage ...
* Voeg stremsel toe dat direct inwerkt op de caseïne-eiwitten om zeer snel een wrongel te vormen die "stremsel" wordt genoemd. Deze stremsel is veel elastischer en sterker, niet erg vochtig en kan langer worden bewaard. Zo ontstaan ??er stevige en harde kazen zoals Comté of Gruyère.


Samenstelling:
3 zakjes met 5 g melkzuurbacteriën
Stammen van natuurlijke oorsprong,
Niet-GMO-garanties,
Geen gluten (0,5% stikstof),
Geen TSE-risico
Afwezigheid van belangrijke allergenen zoals gedefinieerd door richtlijnen 2003/89 / CE, 2004/67 / CE en 2005/63 / CE, behalve melk en derivaten (lactose en hydrolysaat van caseïne) die worden gebruikt voor de productie
Producten gemaakt in Frankrijk

Bewaar in de koelkast voor een betere bewaring.

Ingrediënten verpakt in een werkplaats die gebruik maakt van: soja, noten, pinda's, selderij, sesam, mosterd, gluten en lactose.

Schrijf uw recensie

Natuurlijke Melkfermenten voor Kaas en Yoghurt 3x5 g

Natuurlijke Melkfermenten voor Kaas en Yoghurt 3x5 g

Natuurlijke melkzuurbacteriën voor zelfgemaakte yoghurt en kwark platte kaas Radis et Capucine 3 X 5 g.Mogelijkheid om tot 64 potjes yoghurt te maken met een aanbevolen dosering van 1 sachet voor 2 liter volle melk.Basisdosering: 1 liter volle melk voor 2 g fermenten.Snel en gemakkelijk zelfgemaakte yoghurt te bereiden!Hoe maak je zelfgemaakte yoghurt en kwark platte kaas?1. Giet in een bak met schenktuit 1 liter volle melk op kamertemperatuur.2. Voeg de inhoud van een sachet toe en meng voorzichtig.3. Giet het mengsel in de potten en zet ze open in een yoghurtmaker.4. Sluit de yoghurtmaker en start vervolgens volgens de instructies. Zet de potten aan het einde van de cyclus (minimaal 8 uur) ongeveer 2 uur in de koelkast voordat u ze opeet.Tip voor de bereiding van uw yoghurt: als u melk op kamertemperatuur gebruikt, zal de werking van de fermenten sneller beginnen. Voor stevigere yoghurt, verleng de fermentatietijd tot 10 uur.Zelfgemaakte yoghurt kan tot 7 dagen in de koelkast worden bewaard.Wat zijn de verschillen tussen stremsel en fermenten?Om de melk te laten stollen, hebben we 2 opties:* Voeg melkzuurbacteriën toe, dit zijn micro-organismen die zich voeden met lactose en melkzuur produceren. Dit melkzuur verzuurt de melk en vormt langzaam een ??"melkzuur". De wrongel blijft kwetsbaar en vochtig. Dit is de manier om yoghurt, verse kaas, cottage ...* Voeg stremsel toe dat direct inwerkt op de caseïne-eiwitten om zeer snel een wrongel te vormen die "stremsel" wordt genoemd. Deze stremsel is veel elastischer en sterker, niet erg vochtig en kan langer worden bewaard. Zo ontstaan ??er stevige en harde kazen zoals Comté of Gruyère.Samenstelling:3 zakjes met 5 g melkzuurbacteriënStammen van natuurlijke oorsprong,Niet-GMO-garanties,Geen gluten (0,5% stikstof),Geen TSE-risicoAfwezigheid van belangrijke allergenen zoals gedefinieerd door richtlijnen 2003/89 / CE, 2004/67 / CE en 2005/63 / CE, behalve melk en derivaten (lactose en hydrolysaat van caseïne) die wo...