Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Mix voor Sorbets 250 g - Patisdécor
  • Mix voor Sorbets 250 g - Patisdécor

Mix voor Sorbets 250 g

Mix voor Sorbets 250 g

Met de mix voor sorbets 250 g van Cerf Dellier maakt u eenvoudig heerlijk zelfgemaakt ijs! Deze ijsbereiding is ontwikkeld door een Meilleur Ouvrier de France Glacier! Gebruik : Warm 285 g water op (ongeveer 45 ° C). Giet de mix meerdere keren onder het mengsel. Laat het koken tot het suddert, zonder op te houden met mengen. Voeg vervolgens 750 g fruitpulp naar keuze toe en klop. Laat volledig...

8,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Met de mix voor sorbets 250 g van Cerf Dellier maakt u eenvoudig heerlijk zelfgemaakt ijs! Deze ijsbereiding is ontwikkeld door een Meilleur Ouvrier de France Glacier!

Gebruik :
Warm 285 g water op (ongeveer 45 ° C). Giet de mix meerdere keren onder het mengsel.
Laat het koken tot het suddert, zonder op te houden met mengen. Voeg vervolgens 750 g fruitpulp naar keuze toe en klop.
Laat volledig afkoelen in de koelkast, dek af met huishoudfolie en plaats ongeveer 1:30 in de vriezer, waarbij het mengsel elke 15 minuten wordt geklopt. Als je een ijsmachine hebt, kun je die gebruiken.

Kenmerken:
- Ingrediënten: suiker, gedehydrateerde glucosestroop, dextrose, pectine
- Gewicht: 250 gram

Schrijf uw recensie

Mix voor Sorbets 250 g

Mix voor Sorbets 250 g

Met de mix voor sorbets 250 g van Cerf Dellier maakt u eenvoudig heerlijk zelfgemaakt ijs! Deze ijsbereiding is ontwikkeld door een Meilleur Ouvrier de France Glacier!

Gebruik :
Warm 285 g water op (ongeveer 45 ° C). Giet de mix meerdere keren onder het mengsel.
Laat het koken tot het suddert, zonder op te houden met mengen. Voeg vervolgens 750 g fruitpulp naar keuze toe en klop.
Laat volledig afkoelen in de koelkast, dek af met huishoudfolie en plaats ongeveer 1:30 in de vriezer, waarbij het mengsel elke 15 minuten wordt geklopt. Als je een ijsmachine hebt, kun je die gebruiken.

Kenmerken:
- Ingrediënten: suiker, gedehydrateerde glucosestroop, dextrose, pectine
- Gewicht: 250 gram