Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Gelatinepoeder Vis 200 Bloom 30 g - Patisdécor
  • Gelatinepoeder Vis 200 Bloom 30 g - Patisdécor

Gelatinepoeder Vis 200 Bloom 30 g

Gelatinepoeder Vis 200 Bloom 30 g

Gelatinepoeder Vis Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om bavarois, mousses, charlottes, enz. meer consistentie te geven. Het kan worden gebruikt voor dessertcrèmes, slagroom of gelei. Door de presentatie in poedervorm is het gemakkelijk te doseren. Gebruik: geleermiddel dat wordt gebruikt in bereidingen zoals marshmallows, bavarois, enz. Om een...

6,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Gelatinepoeder Vis Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om bavarois, mousses, charlottes, enz. meer consistentie te geven. Het kan worden gebruikt voor dessertcrèmes, slagroom of gelei. Door de presentatie in poedervorm is het gemakkelijk te doseren.

Gebruik: geleermiddel dat wordt gebruikt in bereidingen zoals marshmallows, bavarois, enz.

Om een ??massa gelatine te maken: los 50 g Patisdecor gelatinepoeder op in 35 cl heet water (+95°C) en laat staan. De massa is vervolgens 1 week houdbaar in de koelkast.
Aandeel volledige gelering: 2 g voor 20 cl vloeistof

Features:
- Ingrediënten: Visgelatine
- Hoeveelheid : 30 g
- Geleerkracht : 200 bloom
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Bestemd voor menselijke consumptie.
- Glazen pot

Schrijf uw recensie

Gelatinepoeder Vis 200 Bloom 30 g

Gelatinepoeder Vis 200 Bloom 30 g

Gelatinepoeder Vis Patisdécor van Cerf Dellier is een geleer- of verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om bavarois, mousses, charlottes, enz. meer consistentie te geven. Het kan worden gebruikt voor dessertcrèmes, slagroom of gelei. Door de presentatie in poedervorm is het gemakkelijk te doseren.

Gebruik: geleermiddel dat wordt gebruikt in bereidingen zoals marshmallows, bavarois, enz.

Om een ??massa gelatine te maken: los 50 g Patisdecor gelatinepoeder op in 35 cl heet water (+95°C) en laat staan. De massa is vervolgens 1 week houdbaar in de koelkast.
Aandeel volledige gelering: 2 g voor 20 cl vloeistof

Features:
- Ingrediënten: Visgelatine
- Hoeveelheid : 30 g
- Geleerkracht : 200 bloom
- Kan sporen bevatten van soja, melk, ei, gluten, schaalvruchten, sulfieten.
- Bestemd voor menselijke consumptie.
- Glazen pot