Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook
voor uw online-aankopen
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook voor
online-aankopen
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Louvain-la-Neuve

25/10/2019 - 19h
Louvain la Neuve
Duur
4 uur
Taal
Frans
Chef-kok
Alessandro
Op Ontdekkingsreis

Toevoegen aan Verlanglijst

Delizie in Cucina

Italiaanse kookworkshop zoals het hoort, met voortreffelijke ingrediënten en prachtige combinaties.

Op het programma van deze workshop:

- Millefeuille van aubergines met buffelmozzarella
- Basilicumemulsie met crème brûlée van parmezaan
- Op vel gebakken zeebaarsfilet, risotto met venkel en spek, mousse van pecorino
- Als nagerecht: semifreddo di amaretti, coulis van rood fruit

65,00 €

Victim of it's success.

Kookworkshoplocatie

Les Secrets du Chef / Louvain-la-Neuve

L'Esplanade
Rue Charlemagne, 22
1348 Louvain-la-Neuve

+32 10 45 85 05
lln@lessecretsduchef.be

Italiaanse kookworkshop zoals het hoort, met voortreffelijke ingrediënten en prachtige combinaties.

Op het programma van deze workshop:

- Millefeuille van aubergines met buffelmozzarella
- Basilicumemulsie met crème brûlée van parmezaan
- Op vel gebakken zeebaarsfilet, risotto met venkel en spek, mousse van pecorino
- Als nagerecht: semifreddo di amaretti, coulis van rood fruit

Schrijf uw recensie

Delizie in Cucina

Delizie in Cucina

Italiaanse kookworkshop zoals het hoort, met voortreffelijke ingrediënten en prachtige combinaties. Op het programma van deze workshop:- Millefeuille van aubergines met buffelmozzarella - Basilicumemulsie met crème brûlée van parmezaan- Op vel gebakken zeebaarsfilet, risotto met venkel en spek, mousse van pecorino - Als nagerecht: semifreddo di amaretti, coulis van rood fruit...

Delizie in Cucina

65,00 €