Ons aanbod
LEVERING
Levering binnen 2 werkdagen
of afhalen in de winkel
binnen 3 uur
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
TERUGKEER
Gratis retourneren via de winkels of via Paypal
14 dagen om
artikelen terug te sturen
die niet aan uw
verwachtingen voldoen
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook
voor uw online-aankopen
Ons aanbod
CONTACT
info@lessecretsduchef.be
Tel : +32(0)10 24 79 34
Openingstijden : maandag-vrijdag
(9.00-13.30 / 14.30-18.00)
BETALING
Veilig betalen via
Visa, Mastercard,
Bancontact,
Overschrijving
GETROUWHEID
Uw getrouwheidskaart
geldt ook voor
online-aankopen
ANNULATIE
14 dagen de tijd om uw reservering annuleren
reservering annuleren, ten minste
7 dagen voor de datum van de
gereserveerde kookworkshop

Louvain-la-Neuve

24/09/2019 - 19h
Louvain la Neuve
Duur
4 uur
Taal
Frans
Chef-kok
Alexandre
Perfectioneren

Toevoegen aan Verlanglijst

Siiiphon 2

Lors de ce cours de cuisine, découvrez comment utiliser votre siphon, mousse froide ou chaude, espumas et sauces émulsionnées n'auront plus de secrets pour vous !
Apprenez à manier votre siphon comme un top chef aux travers de 4 recettes.

Au programme de ce cours de cuisine :

- Noix de Saint-Jacques et son émulsion de poivron rouge aux effluves de cumin
- Filet d'agneau aux injections d'ail et de romarin et son millefeuille provençal
- Mousse de Brillat-Savarin au piment d'Espelette et concassé de noix
- Forêt noire siphonnée

75,00 €

  Available: 3

Kookworkshoplocatie

Les Secrets du Chef / Louvain-la-Neuve

L'Esplanade
Rue Charlemagne, 22
1348 Louvain-la-Neuve

+32 10 45 85 05
lln@lessecretsduchef.be

Lors de ce cours de cuisine, découvrez comment utiliser votre siphon, mousse froide ou chaude, espumas et sauces émulsionnées n'auront plus de secrets pour vous !
Apprenez à manier votre siphon comme un top chef aux travers de 4 recettes.

Au programme de ce cours de cuisine :

- Noix de Saint-Jacques et son émulsion de poivron rouge aux effluves de cumin
- Filet d'agneau aux injections d'ail et de romarin et son millefeuille provençal
- Mousse de Brillat-Savarin au piment d'Espelette et concassé de noix
- Forêt noire siphonnée

Schrijf uw recensie

Siiiphon 2

Siiiphon 2

Lors de ce cours de cuisine, découvrez comment utiliser votre siphon, mousse froide ou chaude, espumas et sauces émulsionnées n'auront plus de secrets pour vous !Apprenez à manier votre siphon comme un top chef aux travers de 4 recettes.Au programme de ce cours de cuisine : - Noix de Saint-Jacques et son émulsion de poivron rouge aux effluves de cumin- Filet d'agneau aux injections d'ail...

Siiiphon 2

75,00 €