Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
  • Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
  • Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
  • Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
  • Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
  • Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver
  • Slim Line Vacuümmachine FSV100 - FoodSaver

Slim Line Vacuümmachine FSV100

Slim Line Vacuümmachine FSV100

Voor degenen die voor het eerst proberen te stofzuigen en een simpele maar krachtige vacuümmachine willen, is de FoodSaver Slim Line Vacuüm systeem FSV100 de perfecte oplossing!Dankzij het moderne en slanke ontwerp kan de machine verticaal worden opgeborgen om kostbare keukenruimte te besparen en tegelijkertijd dezelfde FoodSaver-prestaties te leveren.Uitgerust met een accessoirepoort voor...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

89,90 €

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Voor degenen die voor het eerst proberen te stofzuigen en een simpele maar krachtige vacuümmachine willen, is de FoodSaver Slim Line Vacuüm systeem FSV100 de perfecte oplossing!

Dankzij het moderne en slanke ontwerp kan de machine verticaal worden opgeborgen om kostbare keukenruimte te besparen en tegelijkertijd dezelfde FoodSaver-prestaties te leveren.

Uitgerust met een accessoirepoort voor gebruik met de geïntegreerde slang, vacuüm FoodSaver Fresh-blikjes, zip-up bags en andere accessoires zoals flessendoppen.

Kracht en prestatie:
De FoodSaver Slim Line Vacuüm systeem FSV100 heeft een vermogen van 90 Watt. Het luchtdebiet van de pomp bereikt 8L / min bij een druk van 0,5 bar en sluit alle smaak en kwaliteit van uw eten hermetisch af.


* Modern, slank en verticaal ontwerp om meer ruimte in de keuken te besparen.
* Wet / Dry-modus om alle soorten voedsel luchtdicht te maken.
* Gemakkelijke uitlijning en plaatsing van zakken voorkomt verspilling.
* Sluit het draagbare afsluitaccessoire aan om voedsel te bewaren dat in de koelkast en voorraadkast is bewaard.
* Zorgt voor een perfecte afdichting met een druk op de knop.
* Makkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare bak.

Geschikt voor alle voedselopslagbehoeften, de FSV100-vacuümmachine is gemakkelijk te gebruiken en is ontworpen met een gepatenteerde verwijderbare lekbak om overlopende vloeistoffen op te vangen, waardoor schoonmaken eenvoudig is.

Plaats de voorbereide zak gewoon in de lekbak en sluit het deksel om de zak te vergrendelen en vast te zetten. Het geïntegreerde apparaat voor het uitlijnen van de zak op de lekbak voorkomt verspilling van de zak door ervoor te zorgen dat de zak elke keer correct wordt geplaatst. Met één druk op de knop verwijdert de krachtige vacuümtechnologie lucht uit de zak en zorgt voor een luchtdichte afsluiting om voedsel tot 5x langer vers te houden dan bij gewone opslagmethoden.

Of je nu maaltijden van tevoren wilt bereiden, restjes wilt bewaren of vlees en producten voor een langere tijd wilt invriezen, de FoodSaver Slim Line Vacuüm systeem FSV100 is de perfecte oplossing om geld te besparen en voedselverspilling tegen te gaan.

De FoodSaver-vacuümmachine houdt voedsel tot 5x langer vers en voorkomt verbranding in de vriezer in vergelijking met normale opslagmethoden.

Ontworpen om een ??strakke en veilige afdichting te creëren, vermindert het zakafval met 35% in vergelijking met eerdere FoodSaver-modellen.


Kenmerken :
- 2 lasfuncties: droog of nat voedsel
- Vermogen: 90W - Druk: 0,5 bar
- Vacuüm- en afdichtingscontrole
- Kan worden gebruikt met alle FoodSaver-accessoires en verbruiksartikelen, inclusief versheidsboxen, ritssluitingszakken, marinade-box, flessendoppen en speciale zakken en rollen.
- Beschermt en bewaart voedsel
- Afneembare en vaatwasmachinebestendige lekbak

Inbegrepen:
1 x rollen 28 cm x 2,43 m
2 zakken van 946 ml
2 x zakken 3,78 L
1 x zuigslang

Alle FoodSaver toestellen hebben een garantie van 2 jaar. Deze garantie is niet van toepassing op verbruiksartikelen (tassen en rollen).

Schrijf uw recensie

Slim Line Vacuümmachine FSV100

Slim Line Vacuümmachine FSV100

Voor degenen die voor het eerst proberen te stofzuigen en een simpele maar krachtige vacuümmachine willen, is de FoodSaver Slim Line Vacuüm systeem FSV100 de perfecte oplossing!Dankzij het moderne en slanke ontwerp kan de machine verticaal worden opgeborgen om kostbare keukenruimte te besparen en tegelijkertijd dezelfde FoodSaver-prestaties te leveren.Uitgerust met een accessoirepoort voor gebruik met de geïntegreerde slang, vacuüm FoodSaver Fresh-blikjes, zip-up bags en andere accessoires zoals flessendoppen.Kracht en prestatie:De FoodSaver Slim Line Vacuüm systeem FSV100 heeft een vermogen van 90 Watt. Het luchtdebiet van de pomp bereikt 8L / min bij een druk van 0,5 bar en sluit alle smaak en kwaliteit van uw eten hermetisch af.* Modern, slank en verticaal ontwerp om meer ruimte in de keuken te besparen.* Wet / Dry-modus om alle soorten voedsel luchtdicht te maken.* Gemakkelijke uitlijning en plaatsing van zakken voorkomt verspilling.* Sluit het draagbare afsluitaccessoire aan om voedsel te bewaren dat in de koelkast en voorraadkast is bewaard.* Zorgt voor een perfecte afdichting met een druk op de knop.* Makkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare bak.Geschikt voor alle voedselopslagbehoeften, de FSV100-vacuümmachine is gemakkelijk te gebruiken en is ontworpen met een gepatenteerde verwijderbare lekbak om overlopende vloeistoffen op te vangen, waardoor schoonmaken eenvoudig is.Plaats de voorbereide zak gewoon in de lekbak en sluit het deksel om de zak te vergrendelen en vast te zetten. Het geïntegreerde apparaat voor het uitlijnen van de zak op de lekbak voorkomt verspilling van de zak door ervoor te zorgen dat de zak elke keer correct wordt geplaatst. Met één druk op de knop verwijdert de krachtige vacuümtechnologie lucht uit de zak en zorgt voor een luchtdichte afsluiting om voedsel tot 5x langer vers te houden dan bij gewone opslagmethoden.Of je nu maaltijden van tevoren wilt bereiden, restjes wilt bewaren of vlees en producten voor een langere...