Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
  • Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
  • Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
  • Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
  • Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
  • Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
  • Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver
  • Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 - FoodSaver

Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190

Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190

De Foodsaver Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 combineert de kracht van een vacuumsealer met het gemak van een intrekbare vacuumsealer. Voedsel blijft tot 5 keer langer vers in de vriezer in vergelijking met gewone opslagmethoden.Deze machine bevat de functies van Sous-vide, Pulse (voor breekbaar voedsel), Marineren en sealen voor nat en droog voedsel.Optredens:Dit vacuümverpakkingssysteem,...

179,90 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Foodsaver Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 combineert de kracht van een vacuumsealer met het gemak van een intrekbare vacuumsealer. Voedsel blijft tot 5 keer langer vers in de vriezer in vergelijking met gewone opslagmethoden.

Deze machine bevat de functies van Sous-vide, Pulse (voor breekbaar voedsel), Marineren en sealen voor nat en droog voedsel.

Optredens:
Dit vacuümverpakkingssysteem, met een vermogen van 130 watt, voert de lucht af (pomp luchtstroom: 6,5 / min) en sluit alle smaak en kwaliteit van uw voedsel hermetisch af.
Het gebruik is bijzonder eenvoudig: één druk (0,5 bar) op een knop is voldoende om je eten te vacumeren en te sealen.

De versheid van voedsel blijft vijf keer langer behouden en de groei van bacteriën wordt vertraagd. Het compartiment is volledig afgesloten om de lucht af te voeren en sluit gemakkelijk en moeiteloos dankzij de vergrendelingsstang van de motorkap.

* 5 persoonlijke instellingen: Vacuüm voor droog en nat voedsel, Marinade, Pulse, Sous Vide
* Rollenvak met speciale inkeping om kleine rollen op hun plaats te houden. Compatibel met rollen van 20 cm en 28 cm
* Capaciteit om expreszakken van een rol te maken: snellere en meer waterdichte afdichting en geïntegreerd mes op de omslag en dichter bij de rand.
* Dankzij de verwijderbare verhoogde bak is de uitlijnfunctie van de zak gemakkelijker en wordt verspilling van de zak voorkomen, terwijl de juiste plaatsing elke keer wordt gegarandeerd
* Makkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare lekbak


Gebruik :
Niets is eenvoudiger voor het gebruik van het apparaat: vul de zak, plaats het uiteinde van de zak op de daarvoor bestemde plaats, sluit en druk om door te gaan met automatisch verzegelen (2 niveaus van verzegeling beschikbaar: droog of nat voedsel). Het heeft een onafhankelijke afdichting, ideaal voor kwetsbare voedingsmiddelen.
Bewaar vlees, vis, harde kazen, groenten, bladgroenten, fruit, gebak, koffie, poedervormig voedsel.
Wanneer voedsel aan lucht wordt blootgesteld, oxideert het, verandert het de smaak en voedingswaarde en leidt het tot de proliferatie van bacteriën en schimmels.


Gebruik de smeltlasstrip voor langdurige opslag in de vriezer en het intrekbare handaccessoire voor korte opslag in de koelkast of in uw kasten.

Dit voedselbewaarsysteem houdt voedsel tot 5 keer langer vers in de vriezer in vergelijking met normale opslagmethoden, en helpt ook vriezerbrandwonden te voorkomen. FoodSaver helpt ook om uw voedsel langer vers te houden in de koelkast en in uw voorraadkast.

Voor nog meer manieren om uw Foodsaver Profi Line Plus Sous Vide FSV3190 te gebruiken, kunt u de sous vide-functie proberen om voedsel te verzegelen voor heerlijke sous vide-bereiding.

De Pulse-functie stofzuigt handmatig en zonder je meest kwetsbare etenswaren te beschadigen.

De Marinade-functie brengt meer smaak in je marinades in 12 minuten in plaats van een paar uur.

De vacuümfunctie voor nat en droog voedsel sluit uw zakken en rollen beter af, ongeacht het soort voedsel dat u verzegelt.

Rolopbergcompartiment met geïntegreerde snijder gecombineerd met onafhankelijke sealmodus stelt u in staat om rollen te snijden en te sealen om zakken van uw gewenste formaat te maken

Het strakke en moderne ontwerp van deze machine is voorzien van een roestvrijstalen afwerking die er geweldig uitziet in elke keuken.

Kenmerken :
- 2 lasfuncties voor droog of nat voedsel
- Blikken en potten modus - Marinade modus - Sous vide kookmodus
- Kan worden gebruikt met alle FoodSaver-accessoires en verbruiksartikelen, inclusief versheidsboxen, ritssluitingszakken, marinade-box, flessendoppen en speciale zakken en rollen.
- Vermogen: 130W - Druk: 0,5 bar - -Pulsfunctie
- Afneembare en vaatwasmachinebestendige lekbak

Inbegrepen:
1 rol 28cm x 3m
2 kleine zakjes - 946 ml
2 grote zakken - 3,78L
2 grote zakken met ritssluiting - 946 ml
2 kleine zakken met ritssluiting - 3,78L
Alle FoodSaver® toestellen hebben een garantie van 2 jaar. Deze garantie is niet van toepassing op verbruiksartikelen (tassen en rollen).

Schrijf uw recensie

Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190

Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190

De Foodsaver Profi Line Plus Vacuümmachine FSV3190 combineert de kracht van een vacuumsealer met het gemak van een intrekbare vacuumsealer. Voedsel blijft tot 5 keer langer vers in de vriezer in vergelijking met gewone opslagmethoden.Deze machine bevat de functies van Sous-vide, Pulse (voor breekbaar voedsel), Marineren en sealen voor nat en droog voedsel.Optredens:Dit vacuümverpakkingssysteem, met een vermogen van 130 watt, voert de lucht af (pomp luchtstroom: 6,5 / min) en sluit alle smaak en kwaliteit van uw voedsel hermetisch af.Het gebruik is bijzonder eenvoudig: één druk (0,5 bar) op een knop is voldoende om je eten te vacumeren en te sealen.De versheid van voedsel blijft vijf keer langer behouden en de groei van bacteriën wordt vertraagd. Het compartiment is volledig afgesloten om de lucht af te voeren en sluit gemakkelijk en moeiteloos dankzij de vergrendelingsstang van de motorkap.* 5 persoonlijke instellingen: Vacuüm voor droog en nat voedsel, Marinade, Pulse, Sous Vide* Rollenvak met speciale inkeping om kleine rollen op hun plaats te houden. Compatibel met rollen van 20 cm en 28 cm* Capaciteit om expreszakken van een rol te maken: snellere en meer waterdichte afdichting en geïntegreerd mes op de omslag en dichter bij de rand.* Dankzij de verwijderbare verhoogde bak is de uitlijnfunctie van de zak gemakkelijker en wordt verspilling van de zak voorkomen, terwijl de juiste plaatsing elke keer wordt gegarandeerd* Makkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare lekbakGebruik :Niets is eenvoudiger voor het gebruik van het apparaat: vul de zak, plaats het uiteinde van de zak op de daarvoor bestemde plaats, sluit en druk om door te gaan met automatisch verzegelen (2 niveaus van verzegeling beschikbaar: droog of nat voedsel). Het heeft een onafhankelijke afdichting, ideaal voor kwetsbare voedingsmiddelen.Bewaar vlees, vis, harde kazen, groenten, bladgroenten, fruit, gebak, koffie, poedervormig voedsel.Wanneer voedsel aan lucht wordt blootgesteld, oxide...