Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
  • E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
  • E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
  • E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
  • E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
  • E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
  • E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura
  • E4 Pianoblack automatische koffiemachine - Jura

E4 Pianoblack automatische koffiemachine

E4 Pianoblack automatische koffiemachine

De grote zus van de ENA 4, de dubbele koffiemachine, voor puristen die op zoek zijn naar een intense koffie of espresso, ideaal voor maximaal 15 kopjes per dag.De E4 Pianoblack Jura Automatic Coffee Machine is een espressomachine met maalgraad voor 2 kopjes waarmee je thuis kunt genieten van kwaliteitskoffie die koffiebars waardig is. Deze 2-kops koffiemachine is gemaakt voor alle puristen die...

799,00 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De grote zus van de ENA 4, de dubbele koffiemachine, voor puristen die op zoek zijn naar een intense koffie of espresso, ideaal voor maximaal 15 kopjes per dag.

De E4 Pianoblack Jura Automatic Coffee Machine is een espressomachine met maalgraad voor 2 kopjes waarmee je thuis kunt genieten van kwaliteitskoffie die koffiebars waardig is. Deze 2-kops koffiemachine is gemaakt voor alle puristen die van uitzonderlijke koffie houden op elk moment van de dag, van espresso tot heet water en 4 soorten voorgeprogrammeerde koffie.

De sterke punten van de Jura E4 :

* Stil
* Intuïtieve bediening via bedieningsknoppen
Professionele Aroma Grinder voor een optimale maling
* Verbinding maken via Wifi Connect
* Capaciteit: 16 koffie

Eenvoudig in gebruik en onderhoud, de E4 Pianoblack Jura Jura automatische koffiemachine biedt 4 verschillende voorgeprogrammeerde soorten koffie en een zelfreinigend systeem. Het bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik en de complete machine garandeert een hoge energie-efficiëntie, dankzij de automatische energiebesparende modus, de programmeerbare uitschakeltijd en de Zero-Energy Switch.

De Jura E4 koffiemachine is uitgerust met de Professional Aroma Grinder. De professionele Aroma grinder biedt 12,2% meer aroma (vergeleken met conventionele grinder) en een hoge maalkwaliteit gedurende de levensduur van de machine. De geperfectioneerde geometrie bereikt de optimale maalcurve: de maling bevat een groter aandeel fijne deeltjes, wat een ideale ontplooiing van de smaak garandeert.

Het innovatieve pulsed extractieproces (PEP) van de E6 PEP Jura Automatic Coffee Machine is een perfect percolatieproces voor korte koffies. De Professional Aroma Grinder maalt verse koffiebonen op meerdere niveaus en snel om al hun aroma te behouden. De extractietijd wordt vervolgens geoptimaliseerd dankzij verschillende injecties van heet water door het koffiepoeder, voor een uitzonderlijke ristretto of espresso bij elk kopje. Elke koffie van deze Jura E4 PEP-koffierobot heeft een finishing touch met een romige en lichte crème bovenop, voor het plezier van alle fijnproevers.

3D percolatie-eenheid
Deze Jura volautomaat heeft een gloednieuw afzuigsysteem om de hele koffiekoek gelijkmatig te bevochtigen. Deze percolatie-eenheid van de 8e generatie maakt het mogelijk om alle aroma's uit elke boon gemalen koffie te halen. Geen enkel onderdeel van uw koffiekoek wordt beschadigd om een ??optimaal resultaat in kopje en rijk aan aroma's te verkrijgen.

Deze Jura E4 bonenkoffiemachine heeft ook een gemalen opvang, waardoor je een dosis voorgemalen koffie krijgt, ideaal voor met name cafeïnevrije koffie.


Functies
- 4 programmeerbare specialiteiten: 1 klassieke koffie, 2 klassieke koffies, 1 espresso, 2 espressi en heetwaterfunctie tot 30 cl.
- Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en visueel paneel via bedieningsknoppen
- Geïntegreerd thermisch blokverwarmingssysteem
- Gecombineerde en in hoogte verstelbare koffie-uitloop: 65 tot 111 mm.
- Hightech professionele aromamolen
- Capaciteit waterreservoir: 1,9 L
- Inhoud van het koffiebonenreservoir: 280 g
- Capaciteit van de residubak: 16 porties
- Ruimtebesparend: compact, slank en elegant ontwerp
- Pulserend extractieproces (P.E.P.): voor een uitzonderlijk resultaat
- Perfect voor alle soorten eenvoudige koffie en infusies: korte koffie, ristretto's, espresso's, thee, kruidenthee en infusies
- Kwaliteit die de beste koffiebars waardig is
- Optimaal en snel slijpen
- Robotmolen met door Jura gepatenteerde variabele percolatie-eenheid van 6 tot 10 g
- Geoptimaliseerde extractietijd voor een volledige onthulling van koffiearoma's: een perfecte koffie in korte tijd
- Energiebesparing: automatische energiebesparende modus (ESM) + programmeerbare uitschakeltijd + gepatenteerde Zero-Energy Switch stroomschakelaar
- 8e generatie 3D pre-percolatiesysteem
- Controle van het aromabeschermingsdeksel
- Slim voorverwarmen
- Hoog rendement pomp: 15 bar
- Bediening van de lekbak
- Programmeerbare hoeveelheid water voor koffie
- Geïntegreerde Claris Smart-filterpatroon
- Eenvoudig onderhoud: geïntegreerd spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma
- Instelbare waterhardheid
- Kabellengte: 1,1 m
- Vermogen: 1450 W (230 V, 50 Hz)
- Energieverbruik: 6kWh
- Gewicht: 9,8 kg
- Afmetingen: 28 x 35,1 x 43,9 cm
- Automatische koffiemachine ontworpen voor dagelijks gebruik
- TÜV-gecertificeerde Jura-hygiëne: geïntegreerd melksysteemreinigingsprogramma + automatische spoeling
- Eenvoudig en snel te gebruiken: One Touch-technologie om elk type koffie met één vinger aan te raken
- Groot aanbod Jura Belgium koffiemachines en service bij Les Secrets du Chef als premium reseller.
- Referentie: 15435

Schrijf uw recensie

E4 Pianoblack automatische koffiemachine

E4 Pianoblack automatische koffiemachine

De grote zus van de ENA 4, de dubbele koffiemachine, voor puristen die op zoek zijn naar een intense koffie of espresso, ideaal voor maximaal 15 kopjes per dag.De E4 Pianoblack Jura Automatic Coffee Machine is een espressomachine met maalgraad voor 2 kopjes waarmee je thuis kunt genieten van kwaliteitskoffie die koffiebars waardig is. Deze 2-kops koffiemachine is gemaakt voor alle puristen die van uitzonderlijke koffie houden op elk moment van de dag, van espresso tot heet water en 4 soorten voorgeprogrammeerde koffie.De sterke punten van de Jura E4 :* Stil* Intuïtieve bediening via bedieningsknoppen Professionele Aroma Grinder voor een optimale maling* Verbinding maken via Wifi Connect* Capaciteit: 16 koffieEenvoudig in gebruik en onderhoud, de E4 Pianoblack Jura Jura automatische koffiemachine biedt 4 verschillende voorgeprogrammeerde soorten koffie en een zelfreinigend systeem. Het bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik en de complete machine garandeert een hoge energie-efficiëntie, dankzij de automatische energiebesparende modus, de programmeerbare uitschakeltijd en de Zero-Energy Switch.De Jura E4 koffiemachine is uitgerust met de Professional Aroma Grinder. De professionele Aroma grinder biedt 12,2% meer aroma (vergeleken met conventionele grinder) en een hoge maalkwaliteit gedurende de levensduur van de machine. De geperfectioneerde geometrie bereikt de optimale maalcurve: de maling bevat een groter aandeel fijne deeltjes, wat een ideale ontplooiing van de smaak garandeert.Het innovatieve pulsed extractieproces (PEP) van de E6 PEP Jura Automatic Coffee Machine is een perfect percolatieproces voor korte koffies. De Professional Aroma Grinder maalt verse koffiebonen op meerdere niveaus en snel om al hun aroma te behouden. De extractietijd wordt vervolgens geoptimaliseerd dankzij verschillende injecties van heet water door het koffiepoeder, voor een uitzonderlijke ristretto of espresso bij elk kopje. Elke koffie van deze Jura E4 PEP-koffierobot heeft...