Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Shun Classic Schilmes 6 cm - Kai
Shun Classic Schilmes 6 cm - Kai
Shun Classic Schilmes 6 cm - Kai
Shun Classic Schilmes 6 cm - Kai
  • Shun Classic Schilmes 6 cm - Kai
  • Shun Classic Schilmes 6 cm - Kai
  • Shun Classic Schilmes 6 cm - Kai
  • Shun Classic Schilmes 6 cm - Kai

Shun Classic Schilmes 6 cm

Shun Classic Schilmes 6 cm

Het Shun Schilmes 6 cm is een ideaal Japans mes voor je sneden! Dit Shun-schilmesje wordt gebruikt voor het draaien; schil en schil de bessen en groenten. De gemakkelijk herkenbare lemmeten dankzij het 32-laags damaststaal hebben een zeer mooie semi-glanzende touch.De Shun Classic-serie combineert de eeuwenoude kunst van het smeden van Japanse samoeraizwaarden met moderne en geavanceerde...

109,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Het Shun Schilmes 6 cm is een ideaal Japans mes voor je sneden! Dit Shun-schilmesje wordt gebruikt voor het draaien; schil en schil de bessen en groenten. De gemakkelijk herkenbare lemmeten dankzij het 32-laags damaststaal hebben een zeer mooie semi-glanzende touch.

De Shun Classic-serie combineert de eeuwenoude kunst van het smeden van Japanse samoeraizwaarden met moderne en geavanceerde productieprocessen van onze tijd. Zo krijgen we een serie damastmessen van een extreem hoog kwaliteitsniveau, gemaakt tot in de kleinste details en met een zeer scherp lemmet. De messen zijn hierdoor perfect geschikt voor professioneel gebruik.
Shun Classic-lemmeten zien er erg goed uit door hun halfglanzende patroon, kenmerkend voor 32-laags damaststaal (het mengen van lagen hard en zacht staal wat het lemmet hardheid en flexibiliteit geeft). Gecombineerd met de elegante en dunne conische handgreep van zwart pakkahout, krijgen we een esthetisch concept dat voldoet aan de basiseisen op het gebied van kwaliteit en functie.

Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van Japanse messen van hoge kwaliteit!

De kern van VGMAX-staal (specifieke samenstelling geconcentreerd in koolstof en kobalt) zorgt ook voor duurzaamheid in de loop van de tijd en zal een bijzonder verhoogde weerstand tegen corrosie ontwikkelen.

Het lemmet van het Shun Schilmes 6 cm is ook bewerkt en gevormd om een bolle snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.

Het pakkahandvat is een materiaal gemaakt van samengeperst hout en hars. Het is gegarandeerd antibacterieel, bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig. Ook is de specifieke "D" -vorm aangepast om perfect bij uw hand te passen, wat u ergonomie en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik biedt. Bovendien vertegenwoordigt het de ideale mix tussen authenticiteit, met zijn donkere hout, en bruikbaarheid, waarbij zijn hars zijn hygiënische aspect ontwikkelt.

Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samoerai waarvan hij de waardige afstammeling is!

Kenmerken :
- Damaststalen lemmet 6 cm hardheid 61 + -1 HRC
- Handvat 10,4 cm
- Handgemaakt slijpen met bolle snede
- Ergonomische en uitgebalanceerde handgreep van pakka om vermoeidheid te verminderen
- Gemaakt in Japan
- Référentie : DM 0715

Wij raden ten zeerste af om voor alle Japanse messen de vaatwasser te gebruiken.

Schrijf uw recensie

Shun Classic Schilmes 6 cm

Shun Classic Schilmes 6 cm

Het Shun Schilmes 6 cm is een ideaal Japans mes voor je sneden! Dit Shun-schilmesje wordt gebruikt voor het draaien; schil en schil de bessen en groenten. De gemakkelijk herkenbare lemmeten dankzij het 32-laags damaststaal hebben een zeer mooie semi-glanzende touch.De Shun Classic-serie combineert de eeuwenoude kunst van het smeden van Japanse samoeraizwaarden met moderne en geavanceerde productieprocessen van onze tijd. Zo krijgen we een serie damastmessen van een extreem hoog kwaliteitsniveau, gemaakt tot in de kleinste details en met een zeer scherp lemmet. De messen zijn hierdoor perfect geschikt voor professioneel gebruik.Shun Classic-lemmeten zien er erg goed uit door hun halfglanzende patroon, kenmerkend voor 32-laags damaststaal (het mengen van lagen hard en zacht staal wat het lemmet hardheid en flexibiliteit geeft). Gecombineerd met de elegante en dunne conische handgreep van zwart pakkahout, krijgen we een esthetisch concept dat voldoet aan de basiseisen op het gebied van kwaliteit en functie.Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van Japanse messen van hoge kwaliteit!De kern van VGMAX-staal (specifieke samenstelling geconcentreerd in koolstof en kobalt) zorgt ook voor duurzaamheid in de loop van de tijd en zal een bijzonder verhoogde weerstand tegen corrosie ontwikkelen.Het lemmet van het Shun Schilmes 6 cm is ook bewerkt en gevormd om een bolle snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.Het pakkahandvat is een materiaal gemaakt van samengeperst hout en hars. Het is gegarandeerd antibacterieel, bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig. Ook is de specifieke "D" -vorm aangepast om perfect bij uw hand te passen, wat u ergonomie en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik biedt. Bovendien v...