Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
  • Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
  • Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
  • Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
  • Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai
  • Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm - Kai

Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm

Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm

Het KAI Shun Classic Santokumes met kuiltjes 18 cm is perfect voor al je sneden, en meer in het bijzonder voor groenten zoals komkommer, courgette, aubergine of zelfs vette vis dankzij zijn cellen!Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige Japanse messen!Het lemmet van dit mes is bijzonder scherp door de kwaliteit...

215,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Het KAI Shun Classic Santokumes met kuiltjes 18 cm is perfect voor al je sneden, en meer in het bijzonder voor groenten zoals komkommer, courgette, aubergine of zelfs vette vis dankzij zijn cellen!

Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige Japanse messen!

Het lemmet van dit mes is bijzonder scherp door de kwaliteit van het gebruikte staal en het 32-laags damastproces (het mengen van lagen hard en zacht staal waardoor het lemmet hard en flexibel is).

Bovendien zorgt de VGMAX-stalen kern (specifieke samenstelling geconcentreerd in koolstof en kobalt) voor duurzaamheid in de loop van de tijd en zal deze bijzonder verhoogde corrosiebestendigheid ontwikkelen.

Het lemmet is ook bewerkt en gevormd om een convexe snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.

Het pakkahandvat is een materiaal gemaakt van samengeperst hout en hars. Het is gegarandeerd antibacterieel, bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig. Ook is de specifieke "D" -vorm aangepast om perfect bij uw hand te passen, wat u ergonomie en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik biedt. Bovendien vertegenwoordigt het de ideale mix tussen authenticiteit, met zijn donkere hout, en bruikbaarheid, waarbij zijn hars zijn hygiënische aspect ontwikkelt.

Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samurai waarvan het de waardige afstammeling is!

Damascusstalen lemmet 16 cm hardheid 61 + -1 HRC
32-laags damast en VGMAX-kern: hoge sterkte
Handslijpen met bolle snede
Ergonomische en uitgebalanceerde handgreep van pakka om vermoeidheid te verminderen
Gemaakt in Japan
Référentie : DM 0718

Wij raden het gebruik van de vaatwasser voor alle Japanse messen sterk af.

Schrijf uw recensie

Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm

Shun Classic Santokumes met Kuiltjes 18 cm

Het KAI Shun Classic Santokumes met kuiltjes 18 cm is perfect voor al je sneden, en meer in het bijzonder voor groenten zoals komkommer, courgette, aubergine of zelfs vette vis dankzij zijn cellen!Inderdaad, de KAI Shun Classic-messen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige Japanse messen!Het lemmet van dit mes is bijzonder scherp door de kwaliteit van het gebruikte staal en het 32-laags damastproces (het mengen van lagen hard en zacht staal waardoor het lemmet hard en flexibel is).Bovendien zorgt de VGMAX-stalen kern (specifieke samenstelling geconcentreerd in koolstof en kobalt) voor duurzaamheid in de loop van de tijd en zal deze bijzonder verhoogde corrosiebestendigheid ontwikkelen.Het lemmet is ook bewerkt en gevormd om een convexe snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.Het pakkahandvat is een materiaal gemaakt van samengeperst hout en hars. Het is gegarandeerd antibacterieel, bestand tegen temperatuurschommelingen en waterbestendig. Ook is de specifieke "D" -vorm aangepast om perfect bij uw hand te passen, wat u ergonomie en minder vermoeidheid bij langdurig gebruik biedt. Bovendien vertegenwoordigt het de ideale mix tussen authenticiteit, met zijn donkere hout, en bruikbaarheid, waarbij zijn hars zijn hygiënische aspect ontwikkelt.Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samurai waarvan het de waardige afstammeling is!Damascusstalen lemmet 16 cm hardheid 61 + -1 HRC32-laags damast en VGMAX-kern: hoge sterkteHandslijpen met bolle snedeErgonomische en uitgebalanceerde handgreep van pakka om vermoeidheid te verminderenGemaakt in JapanRéférentie : DM 0718Wij raden het gebruik van de vaatwasser voor alle Japanse messen ster...