Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
  • Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
  • Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
  • Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
  • Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
  • Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai
  • Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer - Kai

Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer

Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer

Het KAI Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer is perfect voor uw sneden!Inderdaad, de KAI Shun Premier Tim Malzer keukenmessen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige Japanse messen!Het lemmet van dit Japanse keukenmes is bijzonder scherp door de kwaliteit van het gebruikte staal en het proces, voor de avant-garde Tim Mälzer Shun Premier serie heeft...

235,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Het KAI Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer is perfect voor uw sneden!

Inderdaad, de KAI Shun Premier Tim Malzer keukenmessen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige Japanse messen!

Het lemmet van dit Japanse keukenmes is bijzonder scherp door de kwaliteit van het gebruikte staal en het proces, voor de avant-garde Tim Mälzer Shun Premier serie heeft kai zes messen ontwikkeld van 32-laags damast roestvrij staal. Het lemmet is met de hand gehamerd, een proces dat in Japan bekend staat als Tsuchime, waardoor tijdloze esthetische kwaliteiten worden gecombineerd met uitzonderlijke scherpte. De messen hebben een harde kern VG MAX met een hardheidsindex van 61 ± 1 HRC.

Er is veel belang gehecht aan het assortiment Shun Premier Tm Malzer-messen die een uitzonderlijke grip en hardheid hebben. De Tim Mälzer Shun Premier-serie, van broodmes tot santoku, biedt professionele snijgereedschappen die nieuwe normen stellen in het premiumsegment door uitzonderlijke prestaties en een tijdloos ontwerp te leveren.

Trouw aan het principe van Tim Mälzer, maakt een goed mes het werk niet alleen gemakkelijker, maar helpt het ook om alles soepel te laten verlopen. Elk van de damastmessen wordt met de grootste zorg vervaardigd en is speciaal aangepast voor nauwkeurig gebruik door de Japanse meestersmeden van Seki. De symmetrie van de snijkanten en de walnoten handgreep zorgen voor nauwkeurige snijprestaties voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.

Het lemmet is ook bewerkt en gevormd om een convexe snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.

Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samurai waarvan het de waardige afstammeling is!

Kenmerken :
Damaststalen lemmet 20 cm hardheid 61 + -1 HRC
32-laags damast en VGMAX-kern: verhoogde robuustheid
Ergonomische en uitgebalanceerde walnoten handgreep om vermoeidheid te verminderen
Hand slijpen
Strak en onmiskenbaar ontwerp
Gemaakt in Japan

Referentie: TDM-1706
Lemmet: 8.0 "/ 20.0 cm
Handvat: 12,0 cm

Wij raden het gebruik van de vaatwasser voor alle Japanse messen sterk af.

Schrijf uw recensie

Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer

Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer

Het KAI Shun Premier Koksmes 20 cm Tim Malzer is perfect voor uw sneden!Inderdaad, de KAI Shun Premier Tim Malzer keukenmessen zijn bedoeld voor de elite van chef-koks, maar ook voor liefhebbers van hoogwaardige Japanse messen!Het lemmet van dit Japanse keukenmes is bijzonder scherp door de kwaliteit van het gebruikte staal en het proces, voor de avant-garde Tim Mälzer Shun Premier serie heeft kai zes messen ontwikkeld van 32-laags damast roestvrij staal. Het lemmet is met de hand gehamerd, een proces dat in Japan bekend staat als Tsuchime, waardoor tijdloze esthetische kwaliteiten worden gecombineerd met uitzonderlijke scherpte. De messen hebben een harde kern VG MAX met een hardheidsindex van 61 ± 1 HRC.Er is veel belang gehecht aan het assortiment Shun Premier Tm Malzer-messen die een uitzonderlijke grip en hardheid hebben. De Tim Mälzer Shun Premier-serie, van broodmes tot santoku, biedt professionele snijgereedschappen die nieuwe normen stellen in het premiumsegment door uitzonderlijke prestaties en een tijdloos ontwerp te leveren.Trouw aan het principe van Tim Mälzer, maakt een goed mes het werk niet alleen gemakkelijker, maar helpt het ook om alles soepel te laten verlopen. Elk van de damastmessen wordt met de grootste zorg vervaardigd en is speciaal aangepast voor nauwkeurig gebruik door de Japanse meestersmeden van Seki. De symmetrie van de snijkanten en de walnoten handgreep zorgen voor nauwkeurige snijprestaties voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.Het lemmet is ook bewerkt en gevormd om een convexe snede te verkrijgen, om vervolgens met de hand te slijpen, wat een opmerkelijke snede oplevert. Bovendien bereikt het een sterkte van ongeveer 61 HRC op de schaal van Rockwell, waardoor je hem minder vaak hoeft te slijpen.Ten slotte kunnen we de verfijnde en elegante esthetiek opmerken, met zijn unieke korrel. Het wordt bijna een kunstwerk, net als de katana's van de samurai waarvan het de waardige afstammeling is!Kenmerken :Damaststalen le...