Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg
  • Kool Barbecue XLarge 61 cm - Big Green Egg

Kool Barbecue XLarge 61 cm

Kool Barbecue XLarge 61 cm

De Big Green Egg Kool Barbecue XLarge 61cm is de ideale maat barbecue voor 16 personen. De Big Green Egg Charcoal BBQ XLarge kan maximaal 2 kalkoenen van 9 kg, 24 hamburgers, 11 hele kippen verticaal, 12 steaks of 12 varkensribbetjes verticaal koken.Het 61 cm kookoppervlak van het rooster biedt voldoende ruimte om verschillende bereidingen tegelijk te bereiden, zoals gerookt vlees, gegrilde...

2 517,00 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Big Green Egg Kool Barbecue XLarge 61cm is de ideale maat barbecue voor 16 personen. De Big Green Egg Charcoal BBQ XLarge kan maximaal 2 kalkoenen van 9 kg, 24 hamburgers, 11 hele kippen verticaal, 12 steaks of 12 varkensribbetjes verticaal koken.

Het 61 cm kookoppervlak van het rooster biedt voldoende ruimte om verschillende bereidingen tegelijk te bereiden, zoals gerookt vlees, gegrilde groenten, stukjes pizza, gehaktbrood of spiesjes van zeevruchten. dan een simpele barbecue kan de Big Green Egg ook dienst doen als roker, of je helpt bij het grillen, braden en stoven van allerlei ingrediënten.

Snel en praktisch, met de XLarge Big Green Egg houtskoolbarbecue kun je al na 15 minuten koken. Zuinig in houtskool, het zal u toelaten om geld te besparen en ervan te profiteren om buiten echte gastronomische recepten te creëren.

De Big Green Egg is de meest veelzijdige en efficiënte houtskoolbarbecue en buitenkooktoestel op de markt, met een groot aantal kwaliteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos: van aperitieven tot aperitieven tot desserts, de Big Green Egg keramische barbecue voldoet aan al je verwachtingen! Naast grillen gebruik je de EGG ook voor indirect koken (zoals een heteluchtoven), slowcooking, koud of warm roken, bakken, braden, pizza's bakken en bakken. brood en vele andere bereidingen. De hoogwaardige keramische samenstelling zorgt voor een uitstekende temperatuurbehoud in het ei, genoeg om uw grillervaring te verbeteren en uw verbeelding de vrije loop te laten.

Zuinig, de gesloten structuur zorgt voor een laag houtskoolverbruik. Daarnaast is de Big Green Egg zeer veilig in gebruik omdat zelfs bij een hoge binnentemperatuur de buitenwand nooit heet zal zijn. Gebruik je barbecue altijd en veilig.

Dankzij deze vele unieke, diverse en multifunctionele eigenschappen is de Big Green Egg een echte complete keuken en kun je volop genieten van het buitenkoken.

Praktisch en efficiënt, de Big Green Egg kan het hele jaar door worden gebruikt, zomer en winter, op het terras in de zon of in de regen, of zelfs in de sneeuw om de traditionele gebraden kalkoen klaar te maken voor Kerstmis.

Uniek kooksysteem
Gebaseerd op de revolutionaire keramische technologie ontwikkeld door NASA en op traditionele klei, biedt de Big Green Egg grill een uniek en schaalbaar kooksysteem. Perfect voor het bakken, grillen, stoven en roken van uw favoriete recepten, het zal de smaak van al uw ingrediënten doen herleven, ook die in ovenschotels. Deze multifunctionele barbecue is een ware revolutie in het buitenkoken en zal al uw zomermiddagen opfleuren. Verander hem in een broodoven, pizzaoven, vuurpot, slowcooker, wok, smoker of traditionele oven en laat je gasten versteld staan ??van een glas wijn.
Tijdens het koken van je maaltijden in de Big Green Egg zorgt de warmtecirculatie ervoor dat de smaak, het aroma en de kleur van het eten optimaal behouden blijven. Dankzij dit exclusieve systeem van gelijkmatige warmteverdeling binnen de EGG koken de ingrediënten beter en sneller en blijft het vlees sappig en smakelijk.

De XLarge Big Green Egg Charcoal Barbecue wordt al gebruikt door de grootste chef-koks en stelt je in staat om altijd de kooktemperatuur te regelen, om elk gerecht tot in de perfectie te bereiden en al zijn smaken en voedingsstoffen te onthullen, voor een gezond dieet. en evenwichtig, zonder vet.

Samenstelling van een Big Green Egg:
o Keramische snufferdop: perfect voor het blussen van hete sintels en het bewaren van de houtskool voor het volgende gebruik.
o Metalen madeliefje met dubbele functie: ontworpen om de luchtstroom en interne temperatuur van de barbecue te regelen.
o Deksel met keramische schoorsteen: open en dicht naar believen om de luchtcirculatie in de grill te regelen, voor een gelijkmatige bereiding op de ideale temperatuur, afhankelijk van het soort voedsel.
o Temperatuurindicator: voor een perfecte controle over uw apparaat! Houd altijd de temperatuur in de Big Green Egg in de gaten en houd het koken in de gaten door de deksel gesloten te houden.
o Keramische haard: na het leggen van de houtskool en het grillrooster blijft de luchtcirculatie constant en optimaal in de barbecue. De as valt direct in de bodem van de Big Green Egg voor eenvoudige reiniging en onderhoud.
o Tochtdeur: hiermee kunt u ook de interne temperatuur regelen, terwijl u de as na het koken gemakkelijk verwijdert.
o Robuuste isolerende keramische basis: biedt grote stabiliteit en verhoogde weerstand tegen splinters, krassen en krassen.

Kenmerken
- Rooster diameter: 61 cm
- Materialen: roestvrijstalen grill, keramische barbecue
- Kookoppervlak: 2919 cm²
- Gewicht: 99 kg
- Hoogte: 78 cm
- Duurzaam: gegarandeerd voor het leven
- Multifunctioneel: voor grillen in kamadostijl, roken, schroeien, bakken, koken, braden, sudderen en solderen
- Compatibel met extra accessoires: Nederlandse gietijzeren oven, platte baksteen. Fungeert als oven voor koken op lage temperatuur dankzij de convEGGtor keramische kookplaat
- Precisie: permanente temperatuurregeling dankzij de geïntegreerde thermometer
- Gemakkelijk te vervoeren: ergonomische handgrepen, trolley met wielen
- Ideaal voor 12 tot 16 personen
- Uniforme warmteverdeling: kookt de ingrediënten tot in de kern zonder ze te verbranden door de vlam. Behoudt de smaak, voedingsstoffen en kleur van voedsel
- Thermische weerstand: 1100 ° C
- Eenvoudig onderhoud: eenvoudige reiniging van de buitenkant en zelfreinigende binnenkant
- Geldbesparing: zuinig in houtskool, het hele jaar door inzetbaar, binnen en buiten
- Veilig: hoge stabiliteit dankzij optionele accessoires, hittebestendige keramische buitenkant voor veilig gebruik

Schrijf uw recensie

Kool Barbecue XLarge 61 cm

Kool Barbecue XLarge 61 cm

De Big Green Egg Kool Barbecue XLarge 61cm is de ideale maat barbecue voor 16 personen. De Big Green Egg Charcoal BBQ XLarge kan maximaal 2 kalkoenen van 9 kg, 24 hamburgers, 11 hele kippen verticaal, 12 steaks of 12 varkensribbetjes verticaal koken.Het 61 cm kookoppervlak van het rooster biedt voldoende ruimte om verschillende bereidingen tegelijk te bereiden, zoals gerookt vlees, gegrilde groenten, stukjes pizza, gehaktbrood of spiesjes van zeevruchten. dan een simpele barbecue kan de Big Green Egg ook dienst doen als roker, of je helpt bij het grillen, braden en stoven van allerlei ingrediënten.Snel en praktisch, met de XLarge Big Green Egg houtskoolbarbecue kun je al na 15 minuten koken. Zuinig in houtskool, het zal u toelaten om geld te besparen en ervan te profiteren om buiten echte gastronomische recepten te creëren.De Big Green Egg is de meest veelzijdige en efficiënte houtskoolbarbecue en buitenkooktoestel op de markt, met een groot aantal kwaliteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos: van aperitieven tot aperitieven tot desserts, de Big Green Egg keramische barbecue voldoet aan al je verwachtingen! Naast grillen gebruik je de EGG ook voor indirect koken (zoals een heteluchtoven), slowcooking, koud of warm roken, bakken, braden, pizza's bakken en bakken. brood en vele andere bereidingen. De hoogwaardige keramische samenstelling zorgt voor een uitstekende temperatuurbehoud in het ei, genoeg om uw grillervaring te verbeteren en uw verbeelding de vrije loop te laten.Zuinig, de gesloten structuur zorgt voor een laag houtskoolverbruik. Daarnaast is de Big Green Egg zeer veilig in gebruik omdat zelfs bij een hoge binnentemperatuur de buitenwand nooit heet zal zijn. Gebruik je barbecue altijd en veilig.Dankzij deze vele unieke, diverse en multifunctionele eigenschappen is de Big Green Egg een echte complete keuken en kun je volop genieten van het buitenkoken.Praktisch en efficiënt, de Big Green Egg kan het hele jaar door worden gebruikt, zomer en winter, ...