Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Mix voor Ijs 250 g - Patisdécor
  • Mix voor Ijs 250 g - Patisdécor

Mix voor Ijs 250 g

Mix voor Ijs 250 g

Met de mix voor ijs 250 g van Cerf Dellier maak je gemakkelijk heerlijk zelfgemaakt ijs! Deze ijsbereiding is ontwikkeld door een Meilleur Ouvrier de France Glacier! Gebruik : Warm 390 g volle melk en 135 g vloeibare room met 35% vet (bij ongeveer 45 ° C). Giet de mix meerdere keren onder het mengsel. Laat het koken tot het suddert, zonder op te houden met mengen. Doe in een bakje en voeg de...

8,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Met de mix voor ijs 250 g van Cerf Dellier maak je gemakkelijk heerlijk zelfgemaakt ijs! Deze ijsbereiding is ontwikkeld door een Meilleur Ouvrier de France Glacier!

Gebruik :
Warm 390 g volle melk en 135 g vloeibare room met 35% vet (bij ongeveer 45 ° C). Giet de mix meerdere keren onder het mengsel.
Laat het koken tot het suddert, zonder op te houden met mengen. Doe in een bakje en voeg de smaakstof naar keuze toe (ongeveer 165 g voor praline of chocolade, 25 g voor een aromatisch extract, 90 g voor pure gedroogde fruitpasta, 2 vanillestokjes voor vanille-ijs ).
Laat volledig afkoelen in de koelkast, dek af met huishoudfolie, plaats vervolgens ongeveer 1 uur en 30 minuten in de vriezer en klop het mengsel elke 15 minuten. Als je een ijsmachine hebt, kun je die gebruiken.

Kenmerken:
- Ingrediënten: suiker, gedehydrateerde glucosestroop, mageremelkpoeder, dextrose, melkvet, vetarme droge stof, pectine
- Gewicht: 250 g

Schrijf uw recensie

Mix voor Ijs 250 g

Mix voor Ijs 250 g

Met de mix voor ijs 250 g van Cerf Dellier maak je gemakkelijk heerlijk zelfgemaakt ijs! Deze ijsbereiding is ontwikkeld door een Meilleur Ouvrier de France Glacier!

Gebruik :
Warm 390 g volle melk en 135 g vloeibare room met 35% vet (bij ongeveer 45 ° C). Giet de mix meerdere keren onder het mengsel.
Laat het koken tot het suddert, zonder op te houden met mengen. Doe in een bakje en voeg de smaakstof naar keuze toe (ongeveer 165 g voor praline of chocolade, 25 g voor een aromatisch extract, 90 g voor pure gedroogde fruitpasta, 2 vanillestokjes voor vanille-ijs ).
Laat volledig afkoelen in de koelkast, dek af met huishoudfolie, plaats vervolgens ongeveer 1 uur en 30 minuten in de vriezer en klop het mengsel elke 15 minuten. Als je een ijsmachine hebt, kun je die gebruiken.

Kenmerken:
- Ingrediënten: suiker, gedehydrateerde glucosestroop, mageremelkpoeder, dextrose, melkvet, vetarme droge stof, pectine
- Gewicht: 250 g