Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes - Lacor
Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes - Lacor
Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes - Lacor
  • Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes - Lacor
  • Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes - Lacor
  • Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes - Lacor

Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes

Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes

Met de Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes kun je gebakjes en desserts decoreren met in water oplosbare kleurstof.Je kunt ze een uniforme en homogene kleur spuiten of nauwkeurig schrijven op chocoladesnoepjes, toppings en glazuur, suikerpasta, marsepein, bloemen in pastillage ... voor een professioneel resultaat.KENMERKEN* Compressor met 0 - 2 bar luchtdrukregelaar en 0 - 10 L / min...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

108,99 €

Slachtoffer van zijn succes. Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Met de Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes kun je gebakjes en desserts decoreren met in water oplosbare kleurstof.
Je kunt ze een uniforme en homogene kleur spuiten of nauwkeurig schrijven op chocoladesnoepjes, toppings en glazuur, suikerpasta, marsepein, bloemen in pastillage ... voor een professioneel resultaat.


KENMERKEN
* Compressor met 0 - 2 bar luchtdrukregelaar en 0 - 10 L / min debiet
* Zwaartekracht-airbrush met dubbele werking en een uitlaatnaald van 0,3 mm
* Metallic verftank met een inhoud van 7 ml
* Bevat een gewatteerde doos om de airbrush in op te bergen
* Spanning: 220-240 V / 50-60 Hz
* Vermogen: 20W
* Druk: 0,2 bar
* Luchtstroom: 0 - 10 L / min
* Capaciteit: 50 m2
* Lengte luchtslang: 1,8 m
* Afmetingen airbrush: 14,2 x 2,5 x 9 cm
* Afmetingen compressor: 11,5 x 13,5 x 6 cm
* Gewicht: 0,8 kg


Wat is een airbrush voor gebak?
De voedsel-airbrush voor cake wordt gebruikt om taarten en desserts te versieren met voedselkleuring voor airbrush. Je kunt ze sprayen op chocoladesnoepjes, toppings en glazuur, suikerpasta, marsepein, bloemen in pastillage ... voor een professioneel resultaat.


Hoe gebruik je een airbrush voor gebak?
Bekijk onze video-tutorial hieronder om erachter te komen hoe je een airbrush gebruikt.
Advies: om de airbrush correct te gebruiken, is het belangrijk om de knoppen op de compressor en aan het uiteinde van de airbrush goed af te stellen. Zij zijn inderdaad degenen die het mogelijk maken de druk aan te passen.

Hoe te spuiten?
1. Vul de vloeistof in het bekerglas nadat het goed is verdund.
2. Houd de airbrush lichtjes in uw hand.
3. Terwijl u op de hoofdhendel drukt, voert u de perslucht in en trekt u deze geleidelijk terug om de kleuren te vernevelen.
4. De spuitvorm is de afstand tussen uw werkblad en de airbrush.
5. Voor een fijne spray verwijdert u de naalddop en houdt u de airbrush heel dicht bij het te kleuren oppervlak.
Hoe onderhoud ik mijn airbrush voor gebak?
We raden je aan om je airbrush na elk gebruik schoon te maken met een airbrush cleaner, om hem in topconditie te houden.

Hoe maak ik mijn food-airbrush schoon?

1. Leeg de container en was deze met water of Airbrush Cleaner en een borstel.
2. Vul de beker met water of Airbrush-reiniger en blokkeer de naalddop met een vinger en spray. Lucht keert terug naar het mondstuk om eventuele verf die is achtergebleven van de airbrush te verwijderen.

Schrijf uw recensie

Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes

Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes

Met de Food Airbrush Kit voor cake en chocolaatjes kun je gebakjes en desserts decoreren met in water oplosbare kleurstof.Je kunt ze een uniforme en homogene kleur spuiten of nauwkeurig schrijven op chocoladesnoepjes, toppings en glazuur, suikerpasta, marsepein, bloemen in pastillage ... voor een professioneel resultaat.KENMERKEN* Compressor met 0 - 2 bar luchtdrukregelaar en 0 - 10 L / min debiet* Zwaartekracht-airbrush met dubbele werking en een uitlaatnaald van 0,3 mm* Metallic verftank met een inhoud van 7 ml* Bevat een gewatteerde doos om de airbrush in op te bergen* Spanning: 220-240 V / 50-60 Hz* Vermogen: 20W* Druk: 0,2 bar* Luchtstroom: 0 - 10 L / min* Capaciteit: 50 m2* Lengte luchtslang: 1,8 m* Afmetingen airbrush: 14,2 x 2,5 x 9 cm* Afmetingen compressor: 11,5 x 13,5 x 6 cm* Gewicht: 0,8 kgWat is een airbrush voor gebak?De voedsel-airbrush voor cake wordt gebruikt om taarten en desserts te versieren met voedselkleuring voor airbrush. Je kunt ze sprayen op chocoladesnoepjes, toppings en glazuur, suikerpasta, marsepein, bloemen in pastillage ... voor een professioneel resultaat.Hoe gebruik je een airbrush voor gebak?Bekijk onze video-tutorial hieronder om erachter te komen hoe je een airbrush gebruikt.Advies: om de airbrush correct te gebruiken, is het belangrijk om de knoppen op de compressor en aan het uiteinde van de airbrush goed af te stellen. Zij zijn inderdaad degenen die het mogelijk maken de druk aan te passen.Hoe te spuiten?1. Vul de vloeistof in het bekerglas nadat het goed is verdund.2. Houd de airbrush lichtjes in uw hand.3. Terwijl u op de hoofdhendel drukt, voert u de perslucht in en trekt u deze geleidelijk terug om de kleuren te vernevelen.4. De spuitvorm is de afstand tussen uw werkblad en de airbrush.5. Voor een fijne spray verwijdert u de naalddop en houdt u de airbrush heel dicht bij het te kleuren oppervlak.Hoe onderhoud ik mijn airbrush voor gebak?We raden je aan om je airbrush na elk gebruik schoon te maken met een airbrus...