Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Melkchocolade Andoa 39% Bio Fair Trade Bonen Zakje 250 g - Valrhona
Melkchocolade Andoa 39% Bio Fair Trade Bonen Zakje 250 g - Valrhona
  • Melkchocolade Andoa 39% Bio Fair Trade Bonen Zakje 250 g - Valrhona
  • Melkchocolade Andoa 39% Bio Fair Trade Bonen Zakje 250 g - Valrhona

Melkchocolade Andoa 39% Bio Fair Trade Bonen Zakje 250 g

Melkchocolade Andoa 39% Bio Fair Trade Bonen Zakje 250 g

De 39% biologische melkchocolade Valrhona Andoa drukt tonen uit van boerenmelk, warm, die doet denken aan de zuivere lucht van de Peruaanse Andes Cordillera. Het is in Peru, de op een na grootste producent van biologische cacao ter wereld, dat Valrhona land heeft gecultiveerd en duurzame relaties met planters heeft onderhouden om eerlijke melkchocolade te ontwikkelen, afkomstig van biologische...

15,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De 39% biologische melkchocolade Valrhona Andoa drukt tonen uit van boerenmelk, warm, die doet denken aan de zuivere lucht van de Peruaanse Andes Cordillera.

Het is in Peru, de op een na grootste producent van biologische cacao ter wereld, dat Valrhona land heeft gecultiveerd en duurzame relaties met planters heeft onderhouden om eerlijke melkchocolade te ontwikkelen, afkomstig van biologische landbouw, Fairtrade-gecertificeerd.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Andoa 39% biologische Fair Trade melkchocolade Sachet Bonen 250 g:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Kenmerken :
- minimaal 39% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Melkchocolade Andoa 39% Bio Fair Trade Bonen Zakje 250 g

Melkchocolade Andoa 39% Bio Fair Trade Bonen Zakje 250 g

De 39% biologische melkchocolade Valrhona Andoa drukt tonen uit van boerenmelk, warm, die doet denken aan de zuivere lucht van de Peruaanse Andes Cordillera.

Het is in Peru, de op een na grootste producent van biologische cacao ter wereld, dat Valrhona land heeft gecultiveerd en duurzame relaties met planters heeft onderhouden om eerlijke melkchocolade te ontwikkelen, afkomstig van biologische landbouw, Fairtrade-gecertificeerd.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Andoa 39% biologische Fair Trade melkchocolade Sachet Bonen 250 g:

Optimale toepassing: romig en ganaches
Aanbevolen toepassingen: Coating - Vormen - Tabletten - Mousse - Roomijs en sorbets

Kenmerken :
- minimaal 39% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaoboter, volle melkpoeder, suiker, cacaobonen, bruine suiker, natuurlijk vanille-extract, emulgator (sojalecithine
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.