Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Donkere Chocolade Caraïbe 66% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
Donkere Chocolade Caraïbe 66% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
  • Donkere Chocolade Caraïbe 66% Bonen Zakje 250 g - Valrhona
  • Donkere Chocolade Caraïbe 66% Bonen Zakje 250 g - Valrhona

Donkere Chocolade Caraïbe 66% Bonen Zakje 250 g

Donkere Chocolade Caraïbe 66% Bonen Zakje 250 g

Valrhona Caraibe 66% pure chocolade drukt ronde chocoladetonen en geroosterd gedroogd fruit uit, op een licht houtachtige afdronk. Een uitgebalanceerde en wulpse chocolade. De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers. Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun...

13,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Valrhona Caraibe 66% pure chocolade drukt ronde chocoladetonen en geroosterd gedroogd fruit uit, op een licht houtachtige afdronk.

Een uitgebalanceerde en wulpse chocolade.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Caribbean Dark Chocolate 66% 250 g zitzak:

Optimale toepassing: Coating - IJs en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Romig en ganaches

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- 66% minimum cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.

Schrijf uw recensie

Donkere Chocolade Caraïbe 66% Bonen Zakje 250 g

Donkere Chocolade Caraïbe 66% Bonen Zakje 250 g

Valrhona Caraibe 66% pure chocolade drukt ronde chocoladetonen en geroosterd gedroogd fruit uit, op een licht houtachtige afdronk.

Een uitgebalanceerde en wulpse chocolade.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketbakkerschocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Hier zijn de beste toepassingen voor Caribbean Dark Chocolate 66% 250 g zitzak:

Optimale toepassing: Coating - IJs en sorbets
Aanbevolen toepassingen: Vormen - Tabletten - Mousse - Romig en ganaches

Temperage: Gietijzer 55-58 ° C, kristallisatie 28-29 ° C, Werk bij 31-32 ° C

Kenmerken :
- 66% minimum cacao, pure cacaoboter.
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine), natuurlijk vanille-extract.
- Mogelijke aanwezigheid van noten, melk- en ei-eiwitten, gluten en pinda's.