Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Caramelia Melkchocolade 36% Bonen Zak 250 g - Valrhona
Caramelia Melkchocolade 36% Bonen Zak 250 g - Valrhona
  • Caramelia Melkchocolade 36% Bonen Zak 250 g - Valrhona
  • Caramelia Melkchocolade 36% Bonen Zak 250 g - Valrhona

Caramelia Melkchocolade 36% Bonen Zak 250 g

Caramelia Melkchocolade 36% Bonen Zak 250 g

Zacht, gastronomisch en genereus: Caramelia 36% Valrhona-melkchocolade zal u verleiden met zijn romige melk en de kracht van zijn gezouten boterkaramelsmaak. 36% minimum cacao, pure cacaoboter. De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers. Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten...

13,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Zacht, gastronomisch en genereus: Caramelia 36% Valrhona-melkchocolade zal u verleiden met zijn romige melk en de kracht van zijn gezouten boterkaramelsmaak.

36% minimum cacao, pure cacaoboter.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Dit zijn de beste toepassingen voor Caramelia Milk Chocolate 36% Sachat Beans 250g:

Optimale toepassing: gieten
Aanbevolen toepassingen: tabletten - mousse - crèmes en ganaches - roomijs en sorbets

Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C

Kenmerken :
- minimaal 36% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, magere melk, karamel, wei, suiker, boter, aroma), volle melkpoeder, cacaobonen, emulgator (sojalecithine).
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten, pinda's en lupine.

Schrijf uw recensie

Caramelia Melkchocolade 36% Bonen Zak 250 g

Caramelia Melkchocolade 36% Bonen Zak 250 g

Zacht, gastronomisch en genereus: Caramelia 36% Valrhona-melkchocolade zal u verleiden met zijn romige melk en de kracht van zijn gezouten boterkaramelsmaak.

36% minimum cacao, pure cacaoboter.

De Grands Crus van Valrhona-chocolade voor gebak, een geweldige chef waardig, zijn toegankelijk voor fijnproevers.

Valrhona-bonencouverture en banketchocolade zijn gemakkelijk te doseren en te smelten dankzij hun unieke vorm en speciaal ontworpen voor het maken van gebak.

Welke Valrhona-chocolade moet je kiezen?
Afhankelijk van uw recept, zal elke Valrhona-chocolade optimaal worden gebruikt.
Dit zijn de beste toepassingen voor Caramelia Milk Chocolate 36% Sachat Beans 250g:

Optimale toepassing: gieten
Aanbevolen toepassingen: tabletten - mousse - crèmes en ganaches - roomijs en sorbets

Tempereren: gietijzer 45/48 ° C, kristallisatie 27/28 ° C, werken bij 29/30 ° C

Kenmerken :
- minimaal 36% cacao, pure cacaoboter
- Zak van 250 g
- Ingrediënten: suiker, cacaoboter, magere melk, karamel, wei, suiker, boter, aroma), volle melkpoeder, cacaobonen, emulgator (sojalecithine).
- Mogelijke aanwezigheid van noten, ei-eiwitten, gluten, pinda's en lupine.