Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Amandel-Hazelnootpraliné 300 g - Valrhona
Amandel-Hazelnootpraliné 300 g - Valrhona
Amandel-Hazelnootpraliné 300 g - Valrhona
  • Amandel-Hazelnootpraliné 300 g - Valrhona
  • Amandel-Hazelnootpraliné 300 g - Valrhona
  • Amandel-Hazelnootpraliné 300 g - Valrhona

Amandel-Hazelnootpraliné 300 g

Amandel-Hazelnootpraliné 300 g

De smaak van deze hazelnoot- en amandelpraline uit Valrhona met ruime accenten van Romeinse hazelnoten uit Italië vermengt zich met de zoete en bloemige tonen van Valencia-amandelen uit Spanje. Het resultaat? Een praline met houtachtige, gekarameliseerde en honingachtige smaken. Maak elk recept wakker met de originele smaak van praline! Een amandel-hazelnootpraline, ideaal voor het op smaak...

15,50 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De smaak van deze hazelnoot- en amandelpraline uit Valrhona met ruime accenten van Romeinse hazelnoten uit Italië vermengt zich met de zoete en bloemige tonen van Valencia-amandelen uit Spanje. Het resultaat? Een praline met houtachtige, gekarameliseerde en honingachtige smaken.

Maak elk recept wakker met de originele smaak van praline!
Een amandel-hazelnootpraline, ideaal voor het op smaak brengen van een ganache, slagroom, voor het bakken en verfraaien van een recept voor pure chocolade of gewoon om te smeren. Deze Valrhona-praline biedt een mooie balans tussen amandel en hazelnoot, een lichtzoete pasta met geroosterde tonen die typisch zijn voor gedroogd fruit.

Functies :

- Samenstelling: hazelnoot 25%, amandel 25%, suiker 49%, vet 28%
- Grondstoffen geselecteerd op basis van hun kwaliteit en hun organoleptisch profiel
- Vele toepassingen: in een Paris Brest ganache, in een éclair, om slagroom op smaak te brengen, of gewoon om te smeren.
- Gewicht: 300 gram

Schrijf uw recensie

Amandel-Hazelnootpraliné 300 g

Amandel-Hazelnootpraliné 300 g

De smaak van deze hazelnoot- en amandelpraline uit Valrhona met ruime accenten van Romeinse hazelnoten uit Italië vermengt zich met de zoete en bloemige tonen van Valencia-amandelen uit Spanje. Het resultaat? Een praline met houtachtige, gekarameliseerde en honingachtige smaken.

Maak elk recept wakker met de originele smaak van praline!
Een amandel-hazelnootpraline, ideaal voor het op smaak brengen van een ganache, slagroom, voor het bakken en verfraaien van een recept voor pure chocolade of gewoon om te smeren. Deze Valrhona-praline biedt een mooie balans tussen amandel en hazelnoot, een lichtzoete pasta met geroosterde tonen die typisch zijn voor gedroogd fruit.

Functies :

- Samenstelling: hazelnoot 25%, amandel 25%, suiker 49%, vet 28%
- Grondstoffen geselecteerd op basis van hun kwaliteit en hun organoleptisch profiel
- Vele toepassingen: in een Paris Brest ganache, in een éclair, om slagroom op smaak te brengen, of gewoon om te smeren.
- Gewicht: 300 gram