Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Blender Ascent A2500 - Vitamix
Blender Ascent A2500 - Vitamix
Blender Ascent A2500 - Vitamix
Blender Ascent A2500 - Vitamix
Blender Ascent A2500 - Vitamix
Blender Ascent A2500 - Vitamix
 • Blender Ascent A2500 - Vitamix
 • Blender Ascent A2500 - Vitamix
 • Blender Ascent A2500 - Vitamix
 • Blender Ascent A2500 - Vitamix
 • Blender Ascent A2500 - Vitamix
 • Blender Ascent A2500 - Vitamix

Blender Ascent A2500

Blender Ascent A2500

De Ascent A2500 roestvrijstalen blender van Vitamix combineert elegantie en moderniteit. De Ascent-serie biedt Vitamix' eerste hoogwaardige blenders (high performance blenders) met een ingebouwde timer en draadloze connectiviteit, voor gebruik met een reeks recipiënten geschikt voor thuis en voor transport.Dankzij zijn ongeëvenaarde functionaliteiten is de Ascent A2500-blender nu dé blender bij...

749,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Ascent A2500 roestvrijstalen blender van Vitamix combineert elegantie en moderniteit. De Ascent-serie biedt Vitamix' eerste hoogwaardige blenders (high performance blenders) met een ingebouwde timer en draadloze connectiviteit, voor gebruik met een reeks recipiënten geschikt voor thuis en voor transport.

Dankzij zijn ongeëvenaarde functionaliteiten is de Ascent A2500-blender nu dé blender bij Vitamix.

De pluspunten van de Vitamix Ascent 2500 Professional :
- 3 voorgeprogrammeerde instellingen
(smoothies, warme soepen, ijsgekoelde desserts)
- Bediening van de snelheid van 1 tot 10
- Aan/uitknop
- Knop voor pulsefunctie
- Digitale timer
- SELF-DETECT -technologie

Voorgeprogrammeerde instellingen
De drie voorgeprogrammeerde instellingen (voor smoothies, warme soepen, ijsgekoelde desserts) van de Vitamix Ascent 2500-robot passen zich automatisch aan in functie van het gekozen recipiënt. De ingrediënten worden gemixt en het programma schakelt vanzelf uit wanneer de tijd verstreken is. Je hoeft je toestel niet voortdurend in het oog te houden en het resultaat is perfect.

Jij kiest zelf
Dankzij de variabele snelheid en de pulsefunctie kun je manueel de textuur van al je recepten aanpassen.

Ingebouwde draadloze connectiviteit
Het onderstel van de Vitamix Ascent A2500-blender detecteert de grootte van het gekozen recipiënt en past automatisch de voorgeprogrammeerde instellingen en de maximale mengtijd aan.
De ingebouwde draadloze connectiviteit zorgt ervoor dat de Ascent-blenders gedurende meerdere jaren kunnen mee-evolueren met de meest recente innovaties.

Programmeerbare timer
De programmeerbare timer voorkomt dat je de ingrediënten te kort of te lang mixt. Stel de timer in op de gewenste mengtijd en het toestel zal automatisch stoppen wanneer die tijd verstreken is.

Werkt met alle Self-Detect-recipiënten
Voeg een reeks compatibele recipiënten in verschillende maten toe. Zo creëer je een op maat gemaakt mengsysteem, aangepast aan je behoeften.


Wat is het verschil tussen de Vitamix Ascent A3500 en A2500?
De Vitamix Ascent A3500-blender heeft 5 voorgeprogrammeerde instellingen zodat je het toestel helemaal kunt personaliseren. De A2500 heeft slechts 3 instellingen.
Andere voordelen van de Vitamix A3500-blender: het touchscreen dat heel makkelijk te reinigen is en de zelfreinigingsfunctie van de recipiënten, die bij de A2500 niet aanwezig zijn.

Eigenschappen
Inhoud van het pakket: Motor/onderstel + compact recipiënt van 2,0 + compacte stamper + receptenboek
Afmetingen: 28 x 20 x 43 cm
Vermogen: tot 2,2 pk
Nominaal elektrisch vermogen: 220 V, 50-60 Hz, 12 A
Gewicht: 5,5 kg
Kabel: 1,2 m

Je vindt de nieuwe reeks high speed Ascent-blenders van Vitamix bij Les Secrets du chef, exclusief voor België, Frankrijk en Nederland.

Schrijf uw recensie

Blender Ascent A2500

Blender Ascent A2500

De Ascent A2500 roestvrijstalen blender van Vitamix combineert elegantie en moderniteit. De Ascent-serie biedt Vitamix' eerste hoogwaardige blenders (high performance blenders) met een ingebouwde timer en draadloze connectiviteit, voor gebruik met een reeks recipiënten geschikt voor thuis en voor transport.Dankzij zijn ongeëvenaarde functionaliteiten is de Ascent A2500-blender nu dé blender bij Vitamix.De pluspunten van de Vitamix Ascent 2500 Professional :- 3 voorgeprogrammeerde instellingen(smoothies, warme soepen, ijsgekoelde desserts)- Bediening van de snelheid van 1 tot 10- Aan/uitknop- Knop voor pulsefunctie- Digitale timer- SELF-DETECT -technologieVoorgeprogrammeerde instellingenDe drie voorgeprogrammeerde instellingen (voor smoothies, warme soepen, ijsgekoelde desserts) van de Vitamix Ascent 2500-robot passen zich automatisch aan in functie van het gekozen recipiënt. De ingrediënten worden gemixt en het programma schakelt vanzelf uit wanneer de tijd verstreken is. Je hoeft je toestel niet voortdurend in het oog te houden en het resultaat is perfect. Jij kiest zelfDankzij de variabele snelheid en de pulsefunctie kun je manueel de textuur van al je recepten aanpassen. Ingebouwde draadloze connectiviteitHet onderstel van de Vitamix Ascent A2500-blender detecteert de grootte van het gekozen recipiënt en past automatisch de voorgeprogrammeerde instellingen en de maximale mengtijd aan. De ingebouwde draadloze connectiviteit zorgt ervoor dat de Ascent-blenders gedurende meerdere jaren kunnen mee-evolueren met de meest recente innovaties. Programmeerbare timerDe programmeerbare timer voorkomt dat je de ingrediënten te kort of te lang mixt. Stel de timer in op de gewenste mengtijd en het toestel zal automatisch stoppen wanneer die tijd verstreken is. Werkt met alle Self-Detect-recipiëntenVoeg een reeks compatibele recipiënten in verschillende maten toe. Zo creëer je een op maat gemaakt mengsysteem, aangepast aan je behoeften. Wat is het verschil tussen de V...