Levering voor Kerstmis pour toute commande avant le 18 décembre
Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
 • Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
 • Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
 • Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
 • Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
 • Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix
 • Blender Ascent A3500 Inox - Vitamix

Blender Ascent A3500 Inox

Blender Ascent A3500 Inox

De Ascent A3500 roestvrijstalen blender van Vitamix combineert elegantie en moderniteit. De Ascent-serie biedt Vitamix' eerste hoogwaardige blenders (high performance blenders) met een ingebouwde timer en draadloze connectiviteit, voor gebruik met een reeks recipiënten geschikt voor thuis en voor transport.Dankzij zijn ongeëvenaarde functionaliteiten is de Ascent A3500-blender nu dé blender bij...

949,00 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
 • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  Afhalen in de winkel binnen 3 uur
 • Veilig betalen
  Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd
 • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
  Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
  info@lessecretsduchef.be
  Tel : +32(0)10 24 79 34
 • Veel gestelde vragen

De Ascent A3500 roestvrijstalen blender van Vitamix combineert elegantie en moderniteit. De Ascent-serie biedt Vitamix' eerste hoogwaardige blenders (high performance blenders) met een ingebouwde timer en draadloze connectiviteit, voor gebruik met een reeks recipiënten geschikt voor thuis en voor transport.

Dankzij zijn ongeëvenaarde functionaliteiten is de Ascent A3500-blender nu dé blender bij Vitamix.

De pluspunten van de Vitamix Ascent 3500 Professional :
- 5 voorgeprogrammeerde instellingen
(smoothies, warme soepen, dips en spreads, ijsgekoelde desserts, zelfreiniging)
- Bediening van de snelheid van 1 tot 10
- Touchknop voor aan- en uitschakelen
- Touchknop voor pulsefunctie
- Touchknop voor programmeerbare timer
- SELF-DETECT -technologie

Voorgeprogrammeerde instellingen
De vijf voorgeprogrammeerde instellingen (voor smoothies, warme soepen, dips en spreads, ijsgekoelde desserts en zelfreiniging) van de Vitamix Ascent 3500-robot passen zich automatisch aan in functie van het gekozen recipiënt. De ingrediënten worden gemixt en het programma schakelt vanzelf uit wanneer de tijd verstreken is. Je hoeft je toestel niet voortdurend in het oog te houden en het resultaat is perfect.

Interface met touchscreen
De keuzetoetsen op het touchscreen van de Vitamix Ascent 3500-blender geven het toestel een elegante uitstraling en kunnen makkelijk schoongemaakt worden met een doekje.

U kiest zelf<
Dankzij de variabele snelheid en de pulsefunctie kunt u manueel de textuur van al uw recepten aanpassen.

Ingebouwde draadloze connectiviteit
Het onderstel van de Vitamix Ascent A3500-blender detecteert de grootte van het gekozen recipiënt en past automatisch de voorgeprogrammeerde instellingen en de maximale mengtijd aan.
De ingebouwde draadloze connectiviteit zorgt ervoor dat de Ascent-blenders gedurende meerdere jaren kunnen mee-evolueren met de meest recente innovaties.

Programmeerbare timer
De programmeerbare timer voorkomt dat je de ingrediënten te kort of te lang mixt. Stel de timer in op de gewenste mengtijd en het toestel zal automatisch stoppen wanneer die tijd verstreken is.

Werkt met alle Self-Detect-recipiënten
Voeg een reeks compatibele recipiënten in verschillende maten toe. Zo creëer je een op maat gemaakt mengsysteem, aangepast aan je behoeften.


Wat is het verschil tussen de Vitamix Ascent A3500 en A2500?
De Vitamix Ascent A3500-blender heeft 5 voorgeprogrammeerde instellingen zodat je het toestel helemaal kunt personaliseren. De A2500 heeft slechts 3 instellingen.
Andere voordelen van de Vitamix A3500-blender: het touchscreen dat heel makkelijk te reinigen is en de zelfreinigingsfunctie van de recipiënten, die bij de A2500 niet aanwezig zijn.

Eigenschappen
Inhoud van het pakket: Motor/onderstel + compact recipiënt van 2,0 + compacte stamper + receptenboek
Afmetingen: 28 x 20 x 43 cm
Vermogen: tot 2,2 pk
Nominaal elektrisch vermogen: 220 V, 50-60 Hz, 12 A
Gewicht: 5,5 kg
Kabel: 1,2 m

Je vindt de nieuwe reeks high speed Ascent-blenders van Vitamix bij Les Secrets du chef, exclusief voor België, Frankrijk en Nederland.

Schrijf uw recensie

Blender Ascent A3500 Inox

Blender Ascent A3500 Inox

De Ascent A3500 roestvrijstalen blender van Vitamix combineert elegantie en moderniteit. De Ascent-serie biedt Vitamix' eerste hoogwaardige blenders (high performance blenders) met een ingebouwde timer en draadloze connectiviteit, voor gebruik met een reeks recipiënten geschikt voor thuis en voor transport.Dankzij zijn ongeëvenaarde functionaliteiten is de Ascent A3500-blender nu dé blender bij Vitamix.De pluspunten van de Vitamix Ascent 3500 Professional :- 5 voorgeprogrammeerde instellingen(smoothies, warme soepen, dips en spreads, ijsgekoelde desserts, zelfreiniging)- Bediening van de snelheid van 1 tot 10- Touchknop voor aan- en uitschakelen- Touchknop voor pulsefunctie- Touchknop voor programmeerbare timer- SELF-DETECT -technologieVoorgeprogrammeerde instellingenDe vijf voorgeprogrammeerde instellingen (voor smoothies, warme soepen, dips en spreads, ijsgekoelde desserts en zelfreiniging) van de Vitamix Ascent 3500-robot passen zich automatisch aan in functie van het gekozen recipiënt. De ingrediënten worden gemixt en het programma schakelt vanzelf uit wanneer de tijd verstreken is. Je hoeft je toestel niet voortdurend in het oog te houden en het resultaat is perfect. Interface met touchscreenDe keuzetoetsen op het touchscreen van de Vitamix Ascent 3500-blender geven het toestel een elegante uitstraling en kunnen makkelijk schoongemaakt worden met een doekje. U kiest zelf