Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS + - Le Marquier
Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS + - Le Marquier
  • Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS + - Le Marquier
  • Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS + - Le Marquier

Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS +

Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS +

Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS + Serveertafel is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een Signature Allure Enamelled Cast Iron 260 Stainless Steel Electric Plancha, een RVS dressoir op wielen met opbergruimte en een hoes ter bescherming .De plancha: De elektrische plancha Signature Allure geëmailleerd gietijzer 260 roestvrij staalpakket...
1 298,00 €
-70,00 €

1 228,00 €

  In voorraad

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS + Serveertafel is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een Signature Allure Enamelled Cast Iron 260 Stainless Steel Electric Plancha, een RVS dressoir op wielen met opbergruimte en een hoes ter bescherming .

De plancha:
De elektrische plancha Signature Allure geëmailleerd gietijzer 260 roestvrij staalpakket LSDC Le Marquier is een elektrische plancha waarmee u vele bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten... De grote kantelbare plaat in geëmailleerd gietijzer van van hoge kwaliteit (levenslange garantie) en een afmeting van 60 bij 40 cm, zodat je met gemak een goede maaltijd kookt voor 6 tot 10 personen! De plancha Le Marquier wordt gemaakt in Frankrijk en zal uw beste bondgenoot worden tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.De Le Marquier elektrische bakplaat heeft twee kookzones met warmtestralers regelbaar door thermostaten van 50 tot 300°C!

Perfect om verschillende bereidingen tegelijk te bereiden. Met de twee bedieningsknoppen kunt u het kooktempo op de twee zones van de plaat naar wens instellen.

Qua onderhoud is de Le Marquier teppanyaki bakplaat uitgerust met een roestvrijstalen vetopvangbak van 9 x 12 cm. Hierdoor kan je de kooksappen recupereren dankzij het aanwezige gat op de gietijzeren plaat. Om het te verwijderen en schoon te maken, drukt u er gewoon op dankzij het "push & pull"-systeem. De geëmailleerde gietijzeren plaat is door zijn hoogwaardige samenstelling zeer eenvoudig schoon te maken.

Dankzij de IPX4-certificering kunt u uw elektrische plancha buiten gebruiken zonder bang te zijn voor de regen! De plancha is volledig beschermd tegen opspattend water en slecht weer.De elektrische bakplaat Le Marquier Signature Allure is bedoeld voor koks die van innovatie houden. Ontworpen in samenwerking met Peugeot Design Lab, staat deze plancha synoniem voor kwaliteit, design en innovatie.

De gesatineerde roestvrijstalen serveertafel voor plancha is uitgerust met:
- 1 bovenblad 87 x 53 cm- 2 planken 43 x 36 cm
- 1 hoog dressoir 87 x 26 cm met gereedschaphouder
- 2 wielen met wieldoppen
- 1 handgreep aan de zijkant voor gemakkelijk transport en kan worden gebruikt als handdoekhouder

Dankzij de wielen verplaatst de trolley zich heel gemakkelijk over alle soorten terrein, op het terras of in de tuin. De trolley biedt ook praktische opbergruimte voor je kookgerei en andere ingrediënten.

De planchahoes:
De zwarte Le Marquier hoes is gemaakt van polyester canvas met PVC-coating en beschermt je plancha en serveerwagen tegen slecht weer en vuil.

Kenmerken
- Gemaakt in Frankrijk
- Trolley om zelf te monteren
- Liggende geëmailleerde gietijzeren plaat (met gat) 60 x 40 cm
- 2 heaters van 1,7 kW voor een totaal van 3,4 kW
- 2 kookzones met warmtestralers geregeld door regelbare temperatuurthermostaten van 50 tot 300°C
- Ergonomische en antislip bedieningsknoppen
- 2 verwarmingsindicatielampjes- Rechthoekige RVS vetopvangbak 9 x 12cm
- Chassis in gesatineerde roestvrijstalen uitvoering die bestand is tegen corrosie
- Werkt op 220V elektrische stroom
- IPX4-certificering (waterdicht): gegarandeerd gebruik buitenshuis met totale bescherming tegen opspattend water en slecht weer
- Afmetingen: 99 x 64 x 102 cm
- Gewicht: 58 kg
- Garantie: levenslang op de plaat, 2 jaar op de heaters en 10 jaar op het frame

Schrijf uw recensie

Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS +

Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS +

Starterspakket Elektrische Plancha Signature Allure Gietijzer 260 RVS + Serveertafel is een compleet pakket waarmee je jezelf kunt uitrusten met een Signature Allure Enamelled Cast Iron 260 Stainless Steel Electric Plancha, een RVS dressoir op wielen met opbergruimte en een hoes ter bescherming .De plancha: De elektrische plancha Signature Allure geëmailleerd gietijzer 260 roestvrij staalpakket LSDC Le Marquier is een elektrische plancha waarmee u vele bereidingen kunt maken: vlees, vis, zeevruchten, gegrild vlees, groenten... De grote kantelbare plaat in geëmailleerd gietijzer van van hoge kwaliteit (levenslange garantie) en een afmeting van 60 bij 40 cm, zodat je met gemak een goede maaltijd kookt voor 6 tot 10 personen! De plancha Le Marquier wordt gemaakt in Frankrijk en zal uw beste bondgenoot worden tijdens uw maaltijden met vrienden of familie.De Le Marquier elektrische bakplaat heeft twee kookzones met warmtestralers regelbaar door thermostaten van 50 tot 300°C! Perfect om verschillende bereidingen tegelijk te bereiden. Met de twee bedieningsknoppen kunt u het kooktempo op de twee zones van de plaat naar wens instellen.Qua onderhoud is de Le Marquier teppanyaki bakplaat uitgerust met een roestvrijstalen vetopvangbak van 9 x 12 cm. Hierdoor kan je de kooksappen recupereren dankzij het aanwezige gat op de gietijzeren plaat. Om het te verwijderen en schoon te maken, drukt u er gewoon op dankzij het "push & pull"-systeem. De geëmailleerde gietijzeren plaat is door zijn hoogwaardige samenstelling zeer eenvoudig schoon te maken.Dankzij de IPX4-certificering kunt u uw elektrische plancha buiten gebruiken zonder bang te zijn voor de regen! De plancha is volledig beschermd tegen opspattend water en slecht weer.De elektrische bakplaat Le Marquier Signature Allure is bedoeld voor koks die van innovatie houden. Ontworpen in samenwerking met Peugeot Design Lab, staat deze plancha synoniem voor kwaliteit, design en innovatie.De gesatineerde roestvrijstalen serve...