Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry
  • Broodbakvorm Rood Grand Cru - Emile Henry

Broodbakvorm Rood Grand Cru

Broodbakvorm Rood Grand Cru

De nieuwe Emile Henry Broodbakvorm Rood Grand Cru is een 2 in 1 set, bestaande uit een broodbel en een bakplaat. Hiermee kunt u een zelfgemaakt rond brood met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruim bereiden, maken, groeien en bakken, allemaal in hetzelfde keukengerei.Met deze Emile Henry broodpan set kun je je deeg in de koepel opheffen, die dan zal dienen als een bel...

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Ok

99,90 €

Levertijd van 2 tot 4 week

  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De nieuwe Emile Henry Broodbakvorm Rood Grand Cru is een 2 in 1 set, bestaande uit een broodbel en een bakplaat. Hiermee kunt u een zelfgemaakt rond brood met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruim bereiden, maken, groeien en bakken, allemaal in hetzelfde keukengerei.

Met deze Emile Henry broodpan set kun je je deeg in de koepel opheffen, die dan zal dienen als een bel voor het bakken van je brood. De vorm en porositeit van deze broodbakbel reproduceren perfect de luchtcirculatie, de vochtigheid en de kwaliteit van een traditionele bakkersoven.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud, deze broodoven van Emile Henry kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd en gaat onmiddellijk van warm naar koud. Varieer de geneugten en laat uw verbeelding de vrije loop door nieuw brood te maken: boerenbrood, ontbijtgranen, volkorenbrood, zoet, hartig, gesneden brood, roggebrood, glutenvrij brood, kastanjebloem, bloem vlas, rijstmeel, maïsmeel of gearomatiseerd.
Deze Emile Henry zelfgebakken broodset is perfect om gemakkelijk zelf brood mee te maken!

Voorbereiding en koken:
- Draai de stolpdeksel van uw broodpan ondersteboven om uw brooddeeg direct te bereiden. Plaats vervolgens het deksel erop om het de eerste keer te laten rijzen. Zorg ervoor dat u uw broodpan uit de buurt van tocht plaatst.
- Ontgast uw deeg na de eerste spruit door het opnieuw met de hand te bewerken en het de gewenste vorm te geven. Plaats het op de bodem van de Emile Henry broodpan die je eerder als deksel hebt gebruikt en dek af met de koepel.
- Tijdens de eerste twee tot drie keer gebruik je de vorm intensief met bloem. Het keramiek wordt na verloop van tijd van nature niet-klevend, maar kan de eerste paar keer worden gebruikt.
- Laat het deeg rusten voor de tweede spruit. Het volume dat aan het einde van de tweede shoot wordt verkregen, is het bijna definitieve volume van uw brood. Respecteer de rijstijden zo vaak als nodig, zodat het deeg niet te veel opzwelt en de gist niet opraakt.
- Ga vlak voor het bakken verder met "knabbelen" aan het oppervlak: maak inkepingen in het deeg met een knabbeltje in een snel gebaar en soepel, zodat het brood goed kan zwellen.
- Plaats het met het deksel in de voorverwarmde oven, op 240 ° C voor de meeste recepten. De Emile Henry Bread Cloche is ontworpen om de ideale luchtvochtigheid tijdens het koken te handhaven, dus het is niet nodig om water aan de oven toe te voegen.
- Laat het brood na het bakken op de schaal afkoelen, bel open, zodat de korst knapperig blijft tijdens het afkoelen.

Kenmerken:
- Materiaal: hoogwaardig vuurvast keramiek
- Uitstekende warmteverdeling: zacht en gelijkmatig koken
- Koepelvorm voor een knapperige korst en een luchtige kruim
- Bestand tegen oven, magnetron en vaatwasser
- Antikraskwaliteit: schilfert niet en verslijt niet
- Bestand tegen thermische schokken (van -20 ° C tot + 270 ° C) en schurende sponzen
- Afmetingen: 32,5 x 30 x 14 cm
- Totale capaciteit: 5,2 l
- Gewicht: 2,87 kg
- Kleur: Rood
- Gemaakt in Frankrijk
- 10 jaar garantie

Schrijf uw recensie

Broodbakvorm Rood Grand Cru

Broodbakvorm Rood Grand Cru

De nieuwe Emile Henry Broodbakvorm Rood Grand Cru is een 2 in 1 set, bestaande uit een broodbel en een bakplaat. Hiermee kunt u een zelfgemaakt rond brood met een knapperige korst en een zachte, stevige en luchtige kruim bereiden, maken, groeien en bakken, allemaal in hetzelfde keukengerei.Met deze Emile Henry broodpan set kun je je deeg in de koepel opheffen, die dan zal dienen als een bel voor het bakken van je brood. De vorm en porositeit van deze broodbakbel reproduceren perfect de luchtcirculatie, de vochtigheid en de kwaliteit van een traditionele bakkersoven.Eenvoudig in gebruik en onderhoud, deze broodoven van Emile Henry kan moeiteloos in de vaatwasser worden gereinigd en gaat onmiddellijk van warm naar koud. Varieer de geneugten en laat uw verbeelding de vrije loop door nieuw brood te maken: boerenbrood, ontbijtgranen, volkorenbrood, zoet, hartig, gesneden brood, roggebrood, glutenvrij brood, kastanjebloem, bloem vlas, rijstmeel, maïsmeel of gearomatiseerd.Deze Emile Henry zelfgebakken broodset is perfect om gemakkelijk zelf brood mee te maken! Voorbereiding en koken: - Draai de stolpdeksel van uw broodpan ondersteboven om uw brooddeeg direct te bereiden. Plaats vervolgens het deksel erop om het de eerste keer te laten rijzen. Zorg ervoor dat u uw broodpan uit de buurt van tocht plaatst.- Ontgast uw deeg na de eerste spruit door het opnieuw met de hand te bewerken en het de gewenste vorm te geven. Plaats het op de bodem van de Emile Henry broodpan die je eerder als deksel hebt gebruikt en dek af met de koepel.- Tijdens de eerste twee tot drie keer gebruik je de vorm intensief met bloem. Het keramiek wordt na verloop van tijd van nature niet-klevend, maar kan de eerste paar keer worden gebruikt.- Laat het deeg rusten voor de tweede spruit. Het volume dat aan het einde van de tweede shoot wordt verkregen, is het bijna definitieve volume van uw brood. Respecteer de rijstijden zo vaak als nodig, zodat het deeg niet te veel opzwelt en de gist niet opr...