Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Olijfolie Basilicum 250 ml - A l'Olivier
  • Olijfolie Basilicum 250 ml - A l'Olivier

Olijfolie Basilicum 250 ml

Olijfolie Basilicum 250 ml

Een basilicumolijfolie van l'Olivier is het resultaat van de maceratie van verse basilicum, geplukt in het hoogtepunt van het zomerseizoen met de beste vrijgevigheid, in extra vergine olijfolie. De intense smaak van vers geplukte basilicum is ideaal als smaakmaker voor een tomaten-mozzarellasalade, geitenkaas, gebakken zeebarbeel of gazpacho. Heel eenvoudig: het geeft een onvergelijkbare smaak...

15,95 € / Stk

 

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

Een basilicumolijfolie van l'Olivier is het resultaat van de maceratie van verse basilicum, geplukt in het hoogtepunt van het zomerseizoen met de beste vrijgevigheid, in extra vergine olijfolie. De intense smaak van vers geplukte basilicum is ideaal als smaakmaker voor een tomaten-mozzarellasalade, geitenkaas, gebakken zeebarbeel of gazpacho.

Heel eenvoudig: het geeft een onvergelijkbare smaak aan een gerecht van cappellini of spaghetti. Een paar smaken van een aardbeiensalade of vanille-ijs geven deze desserts een unieke smaak.

Een l'Olivier met Basilicum-olijfolie past goed bij Modena-balsamicoazijn, sherryazijn, peper en Espelette-peperazijn of passievruchtazijn.

Ingrediënten:
Extra vierge olijfolie 99%, natuurlijk basilicumextract.
Product verkregen uit verse planten.

Schrijf uw recensie

Olijfolie Basilicum 250 ml

Olijfolie Basilicum 250 ml

Een basilicumolijfolie van l'Olivier is het resultaat van de maceratie van verse basilicum, geplukt in het hoogtepunt van het zomerseizoen met de beste vrijgevigheid, in extra vergine olijfolie. De intense smaak van vers geplukte basilicum is ideaal als smaakmaker voor een tomaten-mozzarellasalade, geitenkaas, gebakken zeebarbeel of gazpacho.

Heel eenvoudig: het geeft een onvergelijkbare smaak aan een gerecht van cappellini of spaghetti. Een paar smaken van een aardbeiensalade of vanille-ijs geven deze desserts een unieke smaak.

Een l'Olivier met Basilicum-olijfolie past goed bij Modena-balsamicoazijn, sherryazijn, peper en Espelette-peperazijn of passievruchtazijn.

Ingrediënten:
Extra vierge olijfolie 99%, natuurlijk basilicumextract.
Product verkregen uit verse planten.