Gratis levering vanaf 85,00 € (*price available for belgian customers)
Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+ - Cristel
Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+ - Cristel
Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+ - Cristel
Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+ - Cristel
  • Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+ - Cristel
  • Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+ - Cristel
  • Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+ - Cristel
  • Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+ - Cristel

Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+

Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+

De Exceliss+ Castel Pro 32 cm antikleef koekenpan van Cristel is een koekenpan met antiaanbaklaag met een spiegelglanzende afwerking die een gelijkmatige bereiding garandeert dankzij de perfecte verdeling en behoud van warmte aan alle kanten.Deze 5-laags Exceliss+ Castel Pro Cristel roestvrijstalen braadpan is perfect voor het koken en bruinen van de meest delicate ingrediënten zoals vis,...

199,95 €

  In voorraad

toon de voorraad in de winkels
  • Afhalen in de winkel binnen 3 uur
    Afhalen in de winkel binnen 3 uur
  • Veilig betalen
    Veilig betalen
  • 14 dagen bedenktijd
    14 dagen bedenktijd
  • Klantenservice 9.00 - 18.00 uur[br] info@lessecretsduchef.be[br] Tel : +32(0)10 24 79 34
    Klantenservice 9.00 - 18.00 uur
    info@lessecretsduchef.be
    Tel : +32(0)10 24 79 34
  • Veel gestelde vragen

De Exceliss+ Castel Pro 32 cm antikleef koekenpan van Cristel is een koekenpan met antiaanbaklaag met een spiegelglanzende afwerking die een gelijkmatige bereiding garandeert dankzij de perfecte verdeling en behoud van warmte aan alle kanten.

Deze 5-laags Exceliss+ Castel Pro Cristel roestvrijstalen braadpan is perfect voor het koken en bruinen van de meest delicate ingrediënten zoals vis, aardappelen, pannenkoeken, groenten en eieren zonder dat ze plakken. Het behoudt ook alle voedingsstoffen van het voedsel (koken zonder water of vet mogelijk), is gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser en het ontwerp zal zijn plaats vinden in alle keukens, op alle soorten vuur.

Praktisch, de athermische stevige roestvrijstalen handgreep, perfect verbonden met het lichaam van de pan dankzij de roestvrijstalen klinknagels, houdt geen warmte vast op keramische en inductiekookplaten en laat de pan de oven in (tot 240°C).

De 5 boven elkaar liggende lagen: 18/10 roestvrij staal + 3 lagen aluminium + antiaanbaklaag van de Castel'Pro braadpannen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte door het hele lichaam van het kookgerei en niet alleen aan de Multiply-basis. De afwezigheid van toegevoegde bodem rechtvaardigt een snelle stijging en daling van de temperatuur en vergemakkelijkt het koken van de meest technische apparaten. De unieke ronde vorm van het keukengerei is ideaal om te mixen, sauteren en koken. Alle producten in dit assortiment zijn gemaakt in Frankrijk.

De Exceliss+ Castel Pro Cristel 32 cm koekenpan met antiaanbaklaag profiteert van de vernieuwingsservice. Deze procedure omvat het verwijderen van de beschadigde lossingslaag en het aanbrengen van een nieuwe coating, wat een duurzame, milieuvriendelijke en economische oplossing oplevert. (Service alleen in onze fysieke winkels)

Kenmerken:
- Binnendiameter: 32 cm
- Diameter onderkant: 26,5 cm
- Hoogte: 5 cm
- Gewicht: 2,16 kg
- Capaciteit: 3,3L
- Materialen: meervoudig trilaminaat 18/10 roestvrij staal + aluminium en glanzende afwerking- Exceliss+ antiaanbaklaag
- Vaste handgreep van gegoten roestvrij staal, geklonken
- Eenvoudige reiniging: vaatwasmachinebestendig
- Compatibel met alle warmtebronnen, inclusief inductie
- Ovenbestendig tot 240°C
- Behoudt voedingsstoffen in het voedsel
- Gemaakt in Frankrijk
- Gegarandeerd zonder PFOS of PFOA
- Referentie: P32CPFTE

Schrijf uw recensie

Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+

Castel Pro Antikleef Koekenpan 32 cm Exceliss+

De Exceliss+ Castel Pro 32 cm antikleef koekenpan van Cristel is een koekenpan met antiaanbaklaag met een spiegelglanzende afwerking die een gelijkmatige bereiding garandeert dankzij de perfecte verdeling en behoud van warmte aan alle kanten.Deze 5-laags Exceliss+ Castel Pro Cristel roestvrijstalen braadpan is perfect voor het koken en bruinen van de meest delicate ingrediënten zoals vis, aardappelen, pannenkoeken, groenten en eieren zonder dat ze plakken. Het behoudt ook alle voedingsstoffen van het voedsel (koken zonder water of vet mogelijk), is gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser en het ontwerp zal zijn plaats vinden in alle keukens, op alle soorten vuur.Praktisch, de athermische stevige roestvrijstalen handgreep, perfect verbonden met het lichaam van de pan dankzij de roestvrijstalen klinknagels, houdt geen warmte vast op keramische en inductiekookplaten en laat de pan de oven in (tot 240°C).De 5 boven elkaar liggende lagen: 18/10 roestvrij staal + 3 lagen aluminium + antiaanbaklaag van de Castel'Pro braadpannen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte door het hele lichaam van het kookgerei en niet alleen aan de Multiply-basis. De afwezigheid van toegevoegde bodem rechtvaardigt een snelle stijging en daling van de temperatuur en vergemakkelijkt het koken van de meest technische apparaten. De unieke ronde vorm van het keukengerei is ideaal om te mixen, sauteren en koken. Alle producten in dit assortiment zijn gemaakt in Frankrijk.De Exceliss+ Castel Pro Cristel 32 cm koekenpan met antiaanbaklaag profiteert van de vernieuwingsservice. Deze procedure omvat het verwijderen van de beschadigde lossingslaag en het aanbrengen van een nieuwe coating, wat een duurzame, milieuvriendelijke en economische oplossing oplevert. (Service alleen in onze fysieke winkels)Kenmerken:- Binnendiameter: 32 cm- Diameter onderkant: 26,5 cm- Hoogte: 5 cm- Gewicht: 2,16 kg- Capaciteit: 3,3L- Materialen: meervoudig trilaminaat 18/10 roestvrij staal + aluminiu...